Setari Cookie-uri

Ghiceste-l dupa cum saruta!

Se poate spune ca sarutul este un adevarat barometru al unei relatii. Prin el se sesizeaza imediat si schimbarile de dispozitie dar mai ales schimbarile mai importante in cadrul unei relatii.

Poti sa incerci sa discuti cu el, spune-i ca nu este nici tocmai placut sa iti sangereze buzele de fiecare data cand va sarutati, sau sa ramai fara aer (la propriu), si incearca sa-i explici ca tu nu esti un bun oarecare, cu care sa se mandreasca, ci esti partenera lui. Daca se schimba ceva in atitudinea lui inseamna ca merita, cine stie, poate el chiar crede ca tie iti face placere sa suferi!

Tipul creativ

Este imposibil sa nu-l recunosti: te va surprinde cand te astepti mai putin cu un sarut fierbinte, cu atingeri excitante cu buzele sau cu schimbarile, uneori subtile alteori bruste, dar cu siguranta de efect. Un adevarat creativ nu forteaza lucrurile, daca se intampla ca in timpul sarutului sa fie in dezacord cu asteptarile sau placerea ta, inseamna ca imaginatia lui sa o cam ia pe cai ocolite, deci este un creativ usor exagerat. Adevaratul creativ stie cum sa-ti atate simturile si sa te mentina in atmosfera, insa pentru aceasta este in primul rand in acord cu tine, te simte, isi da seama daca exagaereza si daca este cazul sa se opreasca, nu se lasa prada fanteziilor sale ignorandu-si partenera.

Tipul lenes

Este acela care parca asteapta sa ii misti tu pana si capul, sa ii pui mainile unde trebuie, ce sa mai vorbim de jocul limbilor, poate daca i le-ar controla altcineva. Un pupic usor pe buze, poate unul mai apasat din cand in cand, suficient cu dragostea. Si daca se ajunge in stadii mai avansate (pentru ca tu insisti) simti ca trebuie sa tragi de el, este inactiv si se misca numai din cauza popagarii energiei din miscarile tale. L-ai intalnit vreodata? Daca se intampla, mai bine fugi! Sau daca iti pace atat de mult, incearca sa afli de unde vine aceasta apatie, poate ca are probleme mai grave. Sau poate ca ii place sa sara peste anumite etape. Depinde cat de mult esti si tu dispusa sa renunti la acele etape.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.