Dragostea e precum marile: ne-atrag acele valuri ce unduiesc inecul... Au trecut ani buni pentru a invata unele principii in viata si am indurat experiente dure mai mult pentru ca am vrut sa le indur, caci as fi reusit de asemenea sa le evit... Insa exista o varsta cand toti ne pirdem capul in iubire, indiferent daca cel pe care il iubim merita sau nu.

20 de Semne ca EL e ALESUL

dragosteNu, nu judec pe nimeni cand ma gandesc daca un barbat merita ori nu iubirea unei femei, ci pur si simplu vorbesc de reciprocitate, de sustinere, intelegere, tandrete, atentie si toate acele lucruri marunte pe care ar trebui sa ti le intoarca si el daca te iubeste. Cum toate au un inceput, am trait si eu prima mea iubire... a mea doar.

Eram o pustoaica de numai 16 ani cand am intalnit un baiat cu patru ani mai mare ce mi-a taiat rasuflarea. Nu are rost sa descriu ce simteam, pur si simplu ratiunea se pierduse undeva in zarea simturilor mele de parca niciodata nu ar fi existat si eram in stare sa fac orice sacrificiu pentru acel baiat.

El era un copil de familie buna, insa ai lui fusesera destul de ocupati cu cariera lor uitand ca au un copil cu nevoi educationale. Astfel el a crescut mai mult pe strada, avand multe principii furate dintre “blocurile gri”. Dar totusi era atat de frumos, de tandru si stia exact ce cuvinte dulci sa imi adreseze si alegea momentele atat de bine! Eu eram un copil cuminte crescut cu grija de parintii mei, ferita de “pericolele lumii”, astfel ca nu am stiut sa le recunosc si sa le evit. Relatia noastra a fost una de aproape trei ani, un sir imens de clipe ce au acumulat suferinte, injosire, violenta si, de ce sa nu recunosc, prostie. Daca relatia noastra incepuse frumos, in curand schimbarile au inceput sa se produca, astfel el a devenit foarte gelos si aveam nenumarate certuri generate de astfel de motive. Ma convingea sa petrec aproape tot timpul cu el, mai mult la el acasa, caci ai lui erau mereu plecati in strainatate, iar eu am uitat incet-incet de scoala.

Mai tarziu, nu foarte tarziu, au aparut si cuvintele urate, injuraturile, ca mai apoi sa vina o palma, si inca una... Am invatat ce e alcoolul, gustul tigarilor si noptile pierdute. Parintii mei erau disperati, simteau ca m-au “scapat din mana”, nu mai reuseau sa se inteleaga cu mine si ma vedeau din ce in ce mai rar.

Cum am scapat eu de celulita
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: