Setari Cookie-uri

Cele mai celebre saruturi

Atunci cand esti indragostita, simti ca plutesti, ai fluturasi in stomac cand te gandesti la el, iar dintr-o data lumea ti se pare mai buna. Vrei sa ii dovedesti mereu cat de mult inseamna pentru tine si cum ti s-a schimbat viata de cand el a aparut in viata ta

In “Casablanca”, Rick si Ilsa (Humphrey Bogart si Ingrid Bergman) au parte de un ultim sarut disperat cand decid sa renunte la iubirea lor in favoarea eroului de razboi, Victor Laszlo.




Regizorul James Cameron ne face partase, in blockbuster-ul “Titanic” la sarutul plin de emotie dintre Leonardo DiCaprio si Kate Winslet, iar mai tarziu asistam la una dintre cele mai sexy scene de amor, care se desfasoara in cala vaporului, intr-o masina.



Sarutul in ploaie este foarte senzual, iar producatorii de filme au profitat la maxim de aceasta calitate: cel mai celebru este cel din “Breakfast at Tiffany’s” cand Audrey Hepburn ii marturiseste lui George Peppard dragostea pe care i-o poarta. In ultimii ani, unele scene de dragoste au reusit sa devina la fel de celebre ca si filmul in sine: sarutul picant dintre Kirsten Dunst si Tobey Maguire, “Spiderman”, Scarlett Johansson il innebuneste pe Rhys Meyers in lanul de grau, “Match Point”, iar Rachel McAdams isi reia relatia cu Ryan Gosling dupa o pauza de 7 ani, “The Notebook”.


“Mr and Mrs. Smith
” este filmul care i-a unit pe cei mai frumosi actori de la Hollywood, Angelina Jolie si Brad Pitt. Producatorii au fost nevoiti sa taie la montaj mai multe scene de dragoste dintre cei doi, altfel filmul nu ar fi primit aprobarea pentru audienta generala.

Un articol de Roxana Pitic

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.