Setari Cookie-uri

Sex intr-o ureche

Super reteta: se ia una bucata femeie inconstienta. Se adauga, dupa gust, un barbat dornic de adrenalina si inmuiat de latex. Preparatul se caleste la foc pasional si se serveste fierbinte la ovulatie.

Ai de ales intre:

Prezervativul masculin

Il cunosti… e basica aia uleioasa pe care el o refuza tot timpul. Daca n-ar avea o reputatie atat de proasta, ar fi cel mai bun prieten al omului. De ce? Pentru ca le cam face pe toate: te protejeaza de bolile cu transmitere sexuala si de noua luni de greturi si balonari. Unde mai pui ca simpla amenintare a barbatului cu un prezervativ trezeste romantismul aparent inexistent la sexul tare: “dar iubito, eu vreau sa te simt pe tine”.

Are o eficienta ridicata: 98% daca este folosit corect.

Daca e asa de bun, de ce nu-l folosim? Pentru ca barbatii sunt fitosi. Pentru ca li se pare ca nu e la fel de bine cu prezervativ (de parca ar fi mai bine fara…), ca nu alunca la fel de placut (pe naiba, n-am zis ca e uleios?!), ca ii strange (lol!), ca le inmoaie erectia (ceea ce ar putea fi adevarat pentru ca ei se autosugestioneaza!). Una peste alta, majoritatea barbatilor fug de prezervativ, ca al’ cu coarne de tamaie.

Daca nu cunosti suficient de bine barbatul cu care ai in plan sa faci sex, daca nu stii c sex intr-o ureche a e sanatos tun (sau ca macar nu are boli care incep cu S), sfatul meu este sa fugi si tu dupa el cu prezervativul sau sa fugi de el si punct. O multime de barbati sunt purtatori de diferite boli si nici macar nu au habar pentru simplul fapt ca la ei simptomele sunt mult mai rare.

O alta varianta ar fi prezervativul feminin… o parere strict personala este ca inventia asta e tare dubioasa si nici nu am auzit sa fie comercializata in Romania. E cam dificil de folosit, nu este la fel de sigur precum prezervativul masculin (desi eu as merge pe mana lui – are siguranta de 95%) si intr-un final, este cam acelasi lucru cu prezervativul masculin, in sensul ca tot “nu te simte bine”. Insa, e drept, avantajul este ca il putem pozitiona noi in vagin, asa ca nu mai suntem la cheremul barbatului cand vine vorba de protectie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.