Setari Cookie-uri

Sex intr-o ureche

Super reteta: se ia una bucata femeie inconstienta. Se adauga, dupa gust, un barbat dornic de adrenalina si inmuiat de latex. Preparatul se caleste la foc pasional si se serveste fierbinte la ovulatie.


Spermicidele


In toate formele si culorile… si tot degeaba. Spermicidele nu sunt o metoda de contraceptie de sine statatoare… desi sunt frecvent folosite ca atare. Ele sunt adjuvante ale altor metode de contraceptie - prezervativ, diafragma etc. Nu asigura protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala si nici impotriva lui bebe nu functioneaza prea stralucit. Daca vrei sa joci la ruleta ruseasca, spermicidele sunt alegerea ideala!

Steriletul

sex Steriletul este un mic dispozitiv din plastic si cupru, in forma de “T” care este introdus in uter si capatul trompelor uterine… numai de catre medic! Astfel pozitionat, el se comporta ca o bariera in calea spermatozoizilor. Este destul de sigur (99.6%), insa nu este recomandat decat dupa ce ai nascut. In plus, creste riscul infectiilor si infertilitatii.

Am discutat pana acum despre cateva dintre metodele “de bariera”. Tine minte insa! Intre toate acestea, numai prezervativul asigura protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala! Trecem acum la metodele hormonale.

Anticonceptionalele

Anticonceptionalele se clasifica in mai multe tipuri si dupa mai multe criterii. Asa ca este foarte important sa citesti prospectul inainte sa le folosesti pentru a vedea care este modul in care se administreaza. Si mai important este insa ca inainte sa te apuci sa iei anticonceptionale sa mergi la medic. Si sa te tii de capul lui, indiferent daca este amabil sau stramba din nas, sa iti spuna daca ai voie sa iei anticonceptionale si daca da, ce fel. Multe femei au contraindicatie la anticonceptionale si habar n-au.

Poti sa iei anticonceptionale daca ai o viata sexuala regulata, daca nu ai niciun fel de contraindicatie la ele, daca si tu, si iubitul tau v-ati facut analizele si stiti ca sunteti sanatosi si … daca faceti sex numai unul cu celalalt!

Este o metoda foarte sigura (peste 99.6%) si va scuteste de rau-famatul prezervativ, insa nu protejeaza impotriva BTS.

Pastila de a doua zi

Partieeeeeeeeeee…. S-a rupt prezervativul! Ce-i de facut? Fuga la farmacie, ca-n bancul cu Bula, “ca ai o persoana la pat”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.