Setari Cookie-uri

Sex intr-o ureche

Super reteta: se ia una bucata femeie inconstienta. Se adauga, dupa gust, un barbat dornic de adrenalina si inmuiat de latex. Preparatul se caleste la foc pasional si se serveste fierbinte la ovulatie.

Intial eram destul de pornita impotriva pastilei de a doua zi, nu stiu nici eu bine de ce. Mi se parea ca face un fel de avort spontan, ca o sa fac cine stie ce cancer de la ea, samd. Pana cand am facut ceea ce orice om normal ar trebui sa faca: sa se documenteze. Si apoi mi-am schimbat parerea.

Pastila de a doua zi este un fel de anticonceptional. Acum, daca esti impotriva anticonceptionalelor si consideri ca acestea provoaca tot un soi de avort, asta e alta mancare de peste. Eu tind sa cred totusi ca pacatul cel mai mare este sa nu te protejezi deloc.

sex De ce spun ca pastila de a doua zi este un fel de anticonceptional? Pentru ca de fapt asta este, numai ca are o concentratie mai mare de hormoni. Actioneaza foarte inteligent: previne ovulatia, previne fertilizarea (intalnirea spermatozoidului cu ovulul) si previne implantarea ovului in uter. Mecanismele prin care actioneaza pot fi insirate pe pagini intregi. Cert este ca un contraceptiv de urgenta face tot posibilul sa-i puna piedica spermatozoidului in drumul sau catre ovul. Si reuseste… mai ales daca este administrat rapid. Pe prospect scrie ca pastila de a doua zi trebuie folosita in primele 72 de ore de la hatza-hatza, dar adevarul este ca trebuie folosita cat mai repede fiindca eficacitatea ei scade pe masura ce timpul trece. Tic-tac, tic-tac. Asadar, sfatul meu este s-o luati cat mai repede… partieeee, farmacie, sarit peste rand, persoana la pat… stiti voi.

Ahhhh… si o mica precizare. Pastila de a doua zi NU este un anticonceptional oral… nu poti sa o iei de fiecare data cand faci sex (decat daca faci de vreo doua ori pe an si atunci presupun ca nu-i mare problema).

Planificare familiala

Daca ai nevoie de ajutor in alegerea metodei contraceptive, poti apela la un cabinet de planificare familiala. Specialistii de la Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala (SECS) pun la dispozitie si o linie telefonica gratuita unde poti intra in legatura cu medici, poti pune intrebari, poti cere ajutorul sau pur si simplu un sfat. Pe langa faptul ca e gratis, te ajuta si iti mai asigura si confidentialitate.

Help line SECS: 0800 150 150

Sa va iubiti (protejat)!

Un articol de Noemi



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.