Setari Cookie-uri

M-am indragostit de barbatul pe care l-am respins

Desi am doar 23 de ani, simt ca viata mea este goala. Stiu ca pentru multe dintre voi poate suna superficial, ca este imposibil ca o fata atat de tanara sa aiba astfel de sentimente, care ar trebui simtite probabil dupa a doua tinerete.

cearta Lucrurile au mers perfect intre ei timp de 3 ani, pana cand scandalurile si vorbele grele devenisera mai dese decat declaratiile de iubire si momentele placute. De obicei, eram martora la certurile lor si incercam sa ii impac. Fiind amandoi incapatanati, imi era foarte greu deoarece niciunul nu vroia sa cedeze.

De-a lungul anilor, ajunsesem sa il consider si pe el prietenul meu si sa il vad ca pe o persoana pe care ma pot baza in orice imprejurare. A. era medic stomatolog, iar cand mi-am spart un dinte a insistat sa il las pe el sa se ocupe de dantura mea. Urasc sa merg la dentist, dar el reusise sa transforme sedintele intr-o adevarata distractie. Faceam glume, radeam si disecam impreuna toate barfele mai bine decat cu prietena lui.

Cand lucrurile au inceput sa scartaie rau de tot intre ei, ea s-a inchis in ea si refuza cu incapatanare sa imi spuna ce se intampla. Pe partea cealalta, el nu avea in fata cui sa isi deschida sufletul, deoarece prietenii lui nu o placeau si refuzau orice discutie ce o avea ca subiect.

IUIBRE INterzisa Din cauza deselor scandaluri, ajunsesem sa fiu mai apropiata de el, decat de ea. Fara sa ne dam seama, ne-am indragostit…

Eu refuzam sa imi recunosc chiar si mie acest lucru inacceptabil, pe cand el incerca sa ma convinga ca iubirea lui este sincera si ca isi doreste sa fie cu mine.

Imi amintesc si acum primul sarut. Desi imi doream foarte mult sa il sarut, prietenia iubitei lui conta mai mult pentru mine decat o relatie trecatoare cu el. Eram la el la cabinet si fumam o ultima tigara inainte de a pleca. M-am ridicat sa plec, dar m-am intors brusc pentru ca imi uitasem ochelarii. El era in spatele meu, parca pregatit sa imi alinte buzele cu sarutul sau dulce, de care aveam atata nevoie. Nu stiu cat a durat, 10 secunde, 1 minut, dar stiu ca am simtit fiori in intregul corpul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.