Setari Cookie-uri

M-am indragostit de barbatul pe care l-am respins

Desi am doar 23 de ani, simt ca viata mea este goala. Stiu ca pentru multe dintre voi poate suna superficial, ca este imposibil ca o fata atat de tanara sa aiba astfel de sentimente, care ar trebui simtite probabil dupa a doua tinerete.

El ar fi putut, dar eu am ales calea cea mai usoara: am fugit. L-am parasit fara sa ii dau vreo explicatie, iar cu prietena mea am rarit relatia deoarece nu ma mai puteam uita in ochii ei.
Acum la mai mult de 1 an de cand l-am parasit, tot la el ma gandesc si ma intreb cum ar fi fost viata mea daca as fi avut curajul sa raman langa el si sa-i infruntam impreuna pe toti care ar fi fost impotriva noastra. Dar am ales sa imi sacrific iubirea de dragul prieteniei, dar in acelasi timp am renuntat si la o prietenie adevarata deoarece nu m-am mai considerat demna de increderea amicei mele.

De curand, am aflat ca el este bine, indragostit si pe cale sa devina tata. Am simtit ca s-a rupt ceva in sufletul meu la aflarea acestei vesti. Atat de curand…doar 1 an… se pare ca nu eu eram cea potrivita pentru el…

Laura E.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.