Setari Cookie-uri

M-am indragostit de barbatul pe care l-am respins

Desi am doar 23 de ani, simt ca viata mea este goala. Stiu ca pentru multe dintre voi poate suna superficial, ca este imposibil ca o fata atat de tanara sa aiba astfel de sentimente, care ar trebui simtite probabil dupa a doua tinerete.

ubire interzisa M-am speriat de ce am simtit, mi-am cerut scuze si am fugit. Vreo 3 saptamani nu am mai vorbit deloc.
Dupa aceasta perioada de tacere, primesc un mesaj de la el. O terminase cu iubita lui, dar m-a linistit spunandu-mi ca eu nu sunt motivul despartirii si ca aceasta perioada in care nu am vorbit l-a facut sa inteleaga ca intre ei 2 lucrurile nu mai erau demult roz.

Am asteptat un telefon de la prietena mea, dar nimic. Asadar am pus mana pe telefon si am invitat-o in oras. Nu mi-a spus ca s-au despartit si era suspect de vesela. Am intrebat-o de el si mi-a raspuns foarte senina ca nu mai formeaza un cuplu si ca este fericita sa fie din nou singura. Dupa despartirea lor, nu am mai vorbit cu el vreo 2 luni.

Ma gandeam la el in fiecare zi, dar nu vroiam sa o pierd pe ea ca prietena. Se pare insa ca soarta avea altceva pregatit pentru mine. Dupa o perioada in care nu mai stiam nimic de el, ironia a facut sa ne intalnim in clubul in care ne-am vazut prima oara…

Eu eram cu o prietena care nu o placea pe fosta lui iubita, dar nu stia nimic de noi. Asta era secretul nostru la care nimeni nu avea acces. Inima imi batea cu putere, palmele imi transpirasera si simteam ca nu mai am aer.

iubire interzisa Am incercat sa il evit, dar ceva ma tragea spre el, ca un magnet. Eram prinsa intre ratiune si pasiune. Nu stiam pe ce cale s-o iau. Am petrecut seara impreuna, una dintre cele mai frumoase din viata mea. Ne-am sarutat, ne-am mangaiat, nu ne interesa cine ne vede pentru ca in acel moment numai noi doi contam.

Stiu ca ce am facut este de neiertat, dar il iubeam… negasem acest lucru aproape 1 an, iar acum nu mai rezistam, ajunsesem la capatul puterilor.
iubire Probabil va asteptati sa va spun ca prietena mea a aflat despre noi si ca noi am hotarat sa calcam tot in picioare pentru a fi fericiti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.