Setari Cookie-uri

Este lege sa nu ierti, daca stii ca nu poti uita

Probabil ca pentru a trece peste o tradare, oricat de mica ar fi aceasta, iti trebuie multa putere. Si eu pot spune ca am avut-o din plin. Nu o singura data mi-a fost tradata increderea si nu o singura data am iertat. Dar la ce folos ?

Si ajunsesem sa cred ca l-am uitat, pur si simplu nu-mi mai pasa, nu vroiam sa mai arat ca replicile lui taietoare inca ma mai atingeau. Am incercat sa ma schimb, pentru mine. Sa cunosc oameni noi, sa-l uit. Vroiam si spuneam tuturor ca nu-l mai vreau, ca nu-l mai iubesc, ca il detest. Dar.. m-a cautat si m-a intrebat daca il mai iubesc, si... ne-am impacat, initial ca prieteni, apoi ca iubiti. Si-a fost bine la inceput, desi aveam vieti diferite si prieteni total diferiti. Eram impreuna si altceva nu conta. Au fost certuri, am trecut peste… pana cand ne-am despartit. Si poate ca a fost mai bine la momentul respectiv, pentru ca asa ne-am dat seama daca ne dorim, daca ne iubim. Si stiu ca nu ma iubea. Doar ma vroia langa el, pentru ca eu eram fata aceea care mereu era acolo, care mereu il intelegea si-l accepta asa cum era el si nu masca pe care-o purtam toti in societate. Si probabil ca daca as lua-o de la inceput as face aceleasi lucruri, doar ca putin mai mult gandite.

dragoste Ne-am impacat dupa 3 luni si ne-am iubit… pana cand a fost atat de sincer cu mine incat mi s-a confesat. Ma inselase.

Am simtit cum ma sting incet, cum totul se naruie. In momentul ala simteam doar scarba, furie, ura, dorinta de razbunare. Am iertat, dar desi a trecut atata timp nu am reusit sa uit. Au inceput certurile. Eu cred ca o relatie o incep doi, doi o termina si doi sunt vinovati de incheierea ei. Nu unul singur. Si m-am simtit vinovata, mi s-a spus ca m-am schimbat, ca eu sunt de vina pentru tot, mi s-a cerut o pauza, si apoi mi s-a cerut sa incheiem relatia. Nu am vrut sa accept. Ne-am mai dat o sansa, tinand cont ca sunt 8 luni in care... chiar daca s-a si gresit, a fost iubire si m-a facut fericita.

Ultima luna… nu ma asteptam sa fie un asa calvar. A aparut altcineva, cineva care putea sa comunice mai bine cu el, care il intelegea (si pe care la inceput nu o suporta dar pe care acum pot spune ca o adora). A schimbat totul la el. L-a indepartat foarte mult de mine. Ma doare pentru ca ea initial mi s-a dat orietena (si cum prietena iti fura barbatul...). Probabil ca am iertat iar, din dorinta de a nu fi singura, ca am destule probleme, el le stie si am nevoie de imbratisarile lui.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.