Setari Cookie-uri

Este lege sa nu ierti, daca stii ca nu poti uita

Probabil ca pentru a trece peste o tradare, oricat de mica ar fi aceasta, iti trebuie multa putere. Si eu pot spune ca am avut-o din plin. Nu o singura data mi-a fost tradata increderea si nu o singura data am iertat. Dar la ce folos ?

Poate ca si eu sunt de vina, pentru ca am iertat prea mult (cine cunoaste relatia de la inceput spune ca nici macar o nevasta nu putea ierta si nu putea sa treaca prin cate am trecut eu). Si-am iertat, dar nu am uitat.
Si indoielile ma omoara. Ma mai minte ? Mai avea o legatura cu ea ? Sincer, nu am raspuns la toate astea, il cunosc de 4 ani, practic avem o relatie de 3 ani, teoretic de 8 luni, dar simt ca nu-l mai cunosc. Simt ca este schimbat, simt ca mereu imi ascunde ceva. Si tot ce-mi doresc in momentul acesta, este sa plec, sa-mi vad de viata mea si sa uit. Sa uit de reprosurile lui (ca nu a fost el primul), sa uit ca m-a inselat, ca-mi spune ca ma iubeste si mie si celeilalte in acelasi timp, sa uit ca l-am cunoscut, sa imi uit trecutul. Stiu ca nu o sa fie usor, dar asa cum a spus si el candva: "Nu a murit nimeni din dragoste, de ce am fi noi primii ?".

Acest articol este un post pe blogul lui Meena de pe Kudika.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.