Setari Cookie-uri

Din amanta... sotie inselata

Legitimitate, ilegimitate, asteptare, sperante, prea multa ura si exagerat de multa iubire, ochelari de cal, incredere oarba, pasiune, dorinta, fidelitate si tradare, inceput si sfarsit, acceptare – prea multe cuvinte, insa deloc suficiente pentru a caracteriza o relatie devastatoare, o relatie ucigatoate de suflete.

amanta Nu-mi explic insa de ce amantele sunt cele mai mari amatoare ale cuvantului fidelitate. Tradand ele insele, asteapta in schimb fidelitate. Asteapta ca barbatul sa se intoarca zi de zi in bratele lor, cu un dor nebun, soptindu-le iubire vesnica, clipe eterne de fericire si momente de neuitat. Si sunt de parere ca iubirea este cea care le ofera legitimitate. Sa va spun prin ce se caracterizeaza starea sufleteasca a unei amante indragostite? Printr-un amestec grozav de chinuitor si placut intre iubire si nesiguranta. De multe ori prevaleaza nesiguranta si teama ca barbatul iubit si luat cu imprumut sa nu fie inchiriat permanent de catre altcineva. De aceea fiecare moment de iubire este trait cu puterea si pasiunea ultimului. Si gresesti rau crezand ca daca o sa-i devii sotie o sa-ti asiguri un loc cald si sigur la adapostul inimii lui.

Reusesti sa treci de hopurile si implicatiile divortului, dand dovada de o rabdare infinita fata de iubitul tau si asteptand cu infrigurare clipa in care tu amanta devii ea, sotia. Nu te intereseaza nici privirile dusmanoase ale prietenilor lui, nici sfaturile binevoitoare ale cunostintelor tale si nici prejudecatile emise de persoane care de care mai avizate. Esti aproape sigura ca el nu o sa mai caute fericirea in zari indepartate, atunci cand o are chiar langa el. DA???? Ironia sortii nu iarta pe nimeni... Cotidianul nu mentine dragostea, iubirea furata nu are sanse sa devina proprietate personala. Se gaseste o alta persoana care sa fure hotului obiectul furat. Sotul te insala cu nerusinare si tu ai nerusinarea sa suferi pentru ca il iubesti. Paharul este insa atat de plin incat nu mai tolereaza nicio picatura in plus. Si dintr-o data te trezesti tradata, inselata, ranita, suferinda, singura pe actul de divort si singura pe un drum necunoscut. A spus cineva ca fericirea este permisa amantelor sotii?

Arleen

Sursa: Garbo.ro

Citeste articole asemanatoare pe Garbo:

Nu esti barbatul cu care m-am maritat

Divortul afectiv

Goana dupa iubire

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.