Setari Cookie-uri

Ultima noapte de liniste, intaia noapte de amor

Dragostea e minunata, iubirea este ratiunea de a fi, sentimentul unic, divin pe care il porti celui de langa tine este incomensurabil. Si totul, absolut totul, culmineaza cu o noapte de trosneala. Mai apoi, nimic din ceea ce tu stiai ca este bine sau rau, nu mai ramane valabil.

Dragostea e minunata, iubirea este ratiunea de a fi, sentimentul unic, divin pe care il porti celui de langa tine este incomensurabil. Si totul, absolut totul, culmineaza cu o noapte de trosneala. Mai apoi, nimic din ceea ce tu stiai ca este bine sau rau, nu mai ramane valabil.

Recunosc, aveam impresia ca mai tot tineretul isi pierde virginitatea inainte sa intre la liceu. Se pare ca lucrurile nu stau chiar asa: media globala de pierdere a virginitatii este de 17.3 ani… varsta de-a dreptul rezonabila daca stai sa gandesti ca mai au numai cateva luni si sunt majori si vaccinati in aproape toate statele lumii. Din acelasi sondaj, realizat de cei de la Durex, am aflat ca in medie o persoana are cam 9 parteneri sexuali de-a lungul vietii (cifra deloc rezonabila daca stai sa te gandesti ca de la 5 in sus iti creste exponential riscul de cancer de col uterin). Eh, dar cine sta sa numere cand dragoste bate la usa (dormitorului) si parintii sunt plecati in concediu?

In plus, noi nu vorbim astazi de toti cei noua (zeci) de parteneri de harjoneala, ci numai de primul, acela pe care, facand abstractie de micile exceptii, il credem toate ca fiind singurul. Ce se intampla cu adevarat in prima noapte de dragoste si de ce reprezinta ea ultima noapte de liniste. Nu va voi aduce informatii noi fiindca presupun ca va incadrati in categoria celor deflorate. Insa cred ca voi puncta anumite lucruri pe care, poate, inca nu le-ati constientizat.

Nu este intotdeauna bine

Fata mare viseaza la noaptea de amor ca la un fel de Nirvana a dovezilor de dragoste. A vazut ea prin filme cum Richard Gere smulgea hainele de pe o pispirica, o lipea de pereti si apoi o facea sa planga de fericire. Mai apoi, ii marturisea iubirea si o lua de nevasta.

Minciuna nr 1:
Sexul, mai ales partea cu dezvirginarea, nu este intotdeauna reusit. E drept, ca nu-i nici atat de rau pe cat ne avertizau mamaile noastre, dar nici pe departe atat de bine pe cat am dedus ( din filme) ca ar fi. Uneori doare, si doare tare, alterori se rupe himenul suficient de urat incat sa provoace o cantitate deloc neglijabila de sange (care murdareste nu numai prosopelul, camasuta si cearceaful dar si salteaua pana pe partea din dos).

In alte situatii, partenerul (si el cam tot la fel de virgin) nu stie de unde sa ia prezervativul si pe ce fata sa-l puna si eventual cu o a treia mana sa te si mangaie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.