Setari Cookie-uri

Ultima noapte de liniste, intaia noapte de amor

Dragostea e minunata, iubirea este ratiunea de a fi, sentimentul unic, divin pe care il porti celui de langa tine este incomensurabil. Si totul, absolut totul, culmineaza cu o noapte de trosneala. Mai apoi, nimic din ceea ce tu stiai ca este bine sau rau, nu mai ramane valabil.

Unde mai pui ca niciodata, dar niciodata, hainele nu aluneca de pe voi ca de pe Richard, ba se mai si impotmolesc pe gat sau se impiedica de nas.

Minciuna nr 2: N-ai sa plangi de fericire de prima data. De fapt, procentele “orgasmice” sunt atat de slabute in randul sexului frumos, incat este mult mai probabil sa plangi de durere decat ca o manifestarea a vreunui orgasm zgomotos.

Minciuna nr 3: Nu te ia de nevasta. Mai ales daca pana sa-ti expui piersicuta in fata lui nu ti-a declarat amorul neconditionat. Pentru unii barbati, deflorarea femeilor reprezinta un sport, pentru altii o adevarata sperietoate de ciori, insa din pacate rare sunt randurile acelora care apreciaza faptul ca ti-ai “conservat” himenul si l-ai protejat de toti nabadaiosii numai pentru a-l darui neconditionat lui.

Atentiune, atentiune: Cutia Pandorei a fost deschisa

Am o lista fooooarttttteeee lunga de fosti iubiti care m-au rugat, la despartire, sa-i sun numai dupa ce imi pierd virginitatea. Nu i-am pocnit pe toti la auzul acestor vorbe, dar i-am injurat nitel in gand. Mai apoi, dupa ce “cutia Pandorei” a fost deschisa, am inteles ce voiau sa spuna. E drept, ca dupa deschidere, a ramas ca in legenda “speranta” (de a fi iubita toata viata de alesul patului meu), dar dupa ce Speranta si-a dat cea din urma suflare, am inceput sa astept.

De vreme ce rezistasem atatia ani fara hatza-hatza, credeam ca nu va fi mai greu nici acum, chiar daca himenul fusese dislocat. Vrajeala… odata deschisa, cutia Pandorei cere “alimentare”. Nu mai rezisti inca 20j de ani fara tavaleli! Si incepi, de voie, de nevoie sa te gandesti la rugamintile fostilor iubiti. De aici si pana la ceea ce femeile numesc cu dezgust “fuck buddy” (sau mai pe romaneste – prieten de tavaleala) e un drum prea scurt.

Like a virgin

Himenul e o membrana pozitionata strategic la intrarea in vagin. Multe fetite incearca sa afle exact locatia (cm va rog!) ca sa stie exact pana unde poate ajunge iubitul ei in joaca fara ca ea sa-si piatra virginitatea atat de pretuita de mami. Intrebarea lor nu are raspuns pentru ca fiecare femeie are pozitionat himenul diferit, ba mai mult, are si himenul altfel, existand cateva pagini de varietati anatomice ale acestui zgarci. Cert este ca frecvent el nu se rupe. De aici, un dezavantaj, un avantaj si un “je m'en fish”. Avantajul este ca te poti trezi la al 13-lea partener ca ti se rupe himenul (probabil ca p-asta a patit-o si Madonna), treaba chiar interesanta si placuta pentru o femeie care nu face sex de ieri, de azi. Dezavantajul este ca te poti trezi cu un zanatec care sa-ti reproseze ca nu esti virgina fiindca el nu vede sange. La ambele situatii, eu va spun sincer… je m'en fish… fiindca nu dau nici doi lei pe un zgarci si o lingura de sange care ar putea sa ateste ca eu sunt sau nu neprihanita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.