Setari Cookie-uri

Frumosul si bestia

Conform unor studii, femeile prefera sa isi aleaga ca partener de viata un barbat nu foarte aratos, care sa le impresioneze prin comportament, nu prin asemanarea cu Adonis.

Conform unor studii, femeile prefera sa isi aleaga ca partener de viata un barbat nu foarte aratos, care sa le impresioneze prin comportament, nu prin asemanarea cu Adonis. Dar ce ne facem cand barbatul este foarte atragator, iar cea care ii sta alaturi seamana cu o mica vrajitoare? Fara sa vrem, ne intrebam cu stupoare ce o avea ea atat de special de reuseste sa tina langa ea un barbat care ar putea fi urmasul lui Cassanova…Pana la elucidarea misterului, va voi prezenta cazuri celebre in care el este frumos de pica, iar ea…of, este o norocoasa!



Cariera Barbrei Streisand a inceput in 1961, pe cand avea doar 19 ani, ca actrita de musicaluri pe Broadway. A inregistrat peste 60 de albume, care s-au vandut in peste 200 de milioane de exemplare in lumea intreaga. Desi este una dintre putinele celebritati care se poate lauda cu 2 premii Oscar, 14 premii Grammy, 5 Globuri de Aur, 5 premii Emmy si 2 premii Tony, la capitolul frumusete Mama Natura nu a fost foarte generoasa. Cu un nas imens, borcanat, ochii mici si apropiati si o silueta rubiconda, Barbra a fsot deseori comparata cu personajul de desene animate, Miss Piggy. Desi ar fi putut corecta defectele evidente, cantareata a ales sa nu apeleze la bisturiu, preferand sa ramana naturala. Probabil aceasta este una dintre calitatile care l-au cucerit pe sexosul actor James Brolin, cu care este casatorita din 1991.




Usher este unul dintre cei mai sexy cantareti ai ultimilor ani. Miscarile sale sexy si provocatoare ne amintesc uneori de coregrafiile controversate ale idolului sau, Michael Jackson. La inceputul carierei sale, Usher s-a indragostit de una dintre colegele sale de breasla, Chilli, din trupa fenomen a anilor ’90, TLC. Cu o inaltime de 1,55m, sani aproape inexistenti si cu un stil vestimentar masculin, Chilli a reusit sa il cuminteasca pe sexosul cantaret o perioada buna de timp. Cei doi au format un cuplu timp de 3 ani, perioada in care Usher spunea despre iubita sa ca este “fata visurilor sale”. Dar cum visele nu devin intotdeauna realitate, cei doi, odata indragostiti nebuneste, si-au spus adio in 2004, dupa ce Usher a recunoscut ca nu i-a fost fidel.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.