Setari Cookie-uri

Frumosul si bestia

Conform unor studii, femeile prefera sa isi aleaga ca partener de viata un barbat nu foarte aratos, care sa le impresioneze prin comportament, nu prin asemanarea cu Adonis.

In 2002, prestigioasa revista americana People l-a desemnat pe Ben Affleck cel mai sexy barbat din lume. Elegant, fermecator si charismatic, actorului nu i-a fost deloc greu sa se cupleze cu cele mai frumoase femei de pe planeta: Gwyneth Paltrow sau Jennifer Lopez. Desi urma sa se casatoreasca cu JLo, cei doi au decis de comun accord ca le-ar fi mai bine daca si-ar cauta fericirea in alte parte. La 2 saptamani de la despartire, Jennifer s-a casatorit cu Marc Anthony, iar Ben a inceput o relatie cu o alta actrita faimoasa, Jennifer Garner. Opusul fostei logodnice, actrita din “Alias” l-a cucerit pe faimosul actor cu naturaletea sa. Desi nu se poate lauda cu un chip de papusa, Ben Affleck a declarat ca Jennifer Garner este tot ce isi putea dori de la viata. Cei doi sunt impreuna din 2004 si au o fetita de 3 ani pe nume Violet.




Urmatoarele cupluri vor starni cu siguranta comentarii acide. Domnisoarele ce vor fi prezentate in continuare sunt o prezenta constanta in topurile celor mai sexy femei din lume, dar cand paparazzi le surpind nemachiate, ne vine s-o luam la fuga. Totusi, care este secretul lor si cum de reusesc performanta de a arata spectaculos pe covorul rosu si deplorabil in viata particulara?

Prima este Jessica Biel, iubita lui Justin Timberlake: actrita talentata, cu o cariera in plina ascensiune, corp senzational, lucrat intens la sala de forta si un chip de papusa in pictorialele prelucrate in Photoshop. In comparatie cu Justin Timberlake, care arata impecabil in orice moment al zilei, Jessica prefera sa nu acorde prea multa atentie felului in care arata in timpul liber.
Pentru poza, click aici si aici
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.