Setari Cookie-uri

Frumosul si bestia

Conform unor studii, femeile prefera sa isi aleaga ca partener de viata un barbat nu foarte aratos, care sa le impresioneze prin comportament, nu prin asemanarea cu Adonis.

A doua este Angelina Jolie. Multe veti spune probabil ca sunt invidioasa si ca ar trebui sa imi fac un control la cap. Insa de cate ori nu v-ati intrebat cine arata mai bine: Brad Pitt sau Angelina Jolie. Paparazzi sunt cei care ne ajuta sa ne lamurim: daca Brad Pitt este fara defect, Angie nu straluceste atunci cand este surpinsa fara make-up. Indiferent daca sunt la plimbare cu cei 4 copiii sau pe covorul rosu, Brad Pitt si Angelina Jolie formeaza cel mai frumos cuplu de la Hollywood.

Pentru poza, click aici


johnny deep
Johnny Deep…ce mai poate fi spus despre Johnny? A preferat sa paraseasca lumea agitata si superficiala de la Hollywood si s-a stabilit in Franta unde isi creste cei doi copii alaturi de iubita sa, Vanessa Paradis. Actorul a declarat in emisiunea lui Oprah ca Vanessa a fost cea care a facut primul pas si intalnirea cu ea i-a schimbat viata complet.

David si Victoria Beckham formeaza un cuplu care, aparent, nu poate fi distrus de nimic, nici macar de infidelitatile fotbalistului. Multe femei se intreaba ce are slabanaoga de Victoria atat de special de tine langa ea, de mai bine de 10 ani, un barbat sexy, celebru si dispus sa ii satisfaca orice capriciu. Secretul il stiu doar cei doi, dar eu tind sa cred ca ei chiar sunt suflete pereche si ca la ei basmul se va termina cu “ Au trait fericiti pana la adanci batraneti!”




Un articol de Roxana Pitic


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.