Setari Cookie-uri

Roata este rotunda si intotdeauna se intoarce!

Nu cred in superstitii si nici in zicalele romanesti pe care fiecare le are adanc inradacinate in memorie si le impartaseste celor din jur la momentul potrivit. Dintre toate proverbele, cel mai tare ma agaseaza cel cu roata este rotunda care te avertizeaza ca lucrurile se vor schimba in favoarea sau defavoarea ta, cand te asptepti mai putin.

Nu stiam cum sa fac sa petrec mai mult timp doar cu el fara sad au de banuit. Fiind unul dintre cei mai buni prieteni ai iubitului meu, au inceput sa se inmulteasca intalnirile in 3. Simpla lui prezenta ma innebunea si stiam ca trebuie sa aflu cat mai curand daca intr-adevar si el nutrea aceleasi sentimente pentru mine.

23243 Intr-o seara am stabilit sa mergem toti 3 la film, asa ca m-am gandit ca este ocazia perfecta pentru a lua fraiele in mana. Inainte cu o ora de a pleca de acasa, i-am pus iubitului meu 4 laxative in cafea. Stiu ca nu am procedat corect, dar vorba aceea (asta e un proverb care imi place) : ” in dragoste si razboi, totul este permis”. Pastilele si-au facut efectul rapid. Daca stau sa ma gandesc bine, iubitul meu este cel care m-a impins in bratele prietenului sau prin insistenta sa de a merge la film, chiar daca el nu se simtea grozav.

Totul decurgea exact as a cum planuisem. Amicul a fost placut surprins cand m-a vazut singura si mi-a propus sa uit de film si sa mergem mai bine sa bem ceva. Nu am stat pe ganduri si am acceptat imediat. Am ajuns intr-un restaunrant foarte cochet si intim, am comandat ceva de mancare si vin rosu.
Alcoolul ne-a ajutat sa ne relaxam, dar in acelasi timp ne-a facut sa fim mai curajosi unul cu celalalt. Nici acum nu imi amintesc exact care pe care a sarutat, dar stiu ca era tot ce imi doream. Uitasem de toate: casa, masa, iubit, prietenie. Nimic nu mai conta, doar el…

Ne-am despartit greu in acea seara, dar trebuia sa ajung acasa pentru a nu-i da de banuit iubitului meu. Dormea cand am intrat in casa, asa ca m-am bagat si eu langa el in pat. Radiam de fericire si ma intrebam ce am de facut de acum inainte, cu cine sa raman, pe cine sa aleg.
Intalnirile noastre au inceput sa se inmulteasca, venea acasa la noi cand iubitul era plecat, ma simteam lipsita de viata atunci cand el nu era langa mine. Stiam ca se apropie momentul adevarului, al alegerii pe care inevitabil va trebui sa o fac.

Pasul hotarator l-a facut chiar el. Chinuit de remuscari, si-a luat inima in dinti si i-a marturisit iubitului meu ca noi ne iubim si ca avem de gand sa ne continuam viata impreuna,fara el. Eu nu am avut curaj sa fiu martora la aceasta discutie, dar mi-a povestit ulterior ca la auzul acestei vesti, iubitul meu s-a albit, insistand sa renunte la glumele proaste. Cand si-a dat seama ca nu este o gluma, l-a injurat si a plecat fara sa se uite in urma.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.