Setari Cookie-uri

Roata este rotunda si intotdeauna se intoarce!

Nu cred in superstitii si nici in zicalele romanesti pe care fiecare le are adanc inradacinate in memorie si le impartaseste celor din jur la momentul potrivit. Dintre toate proverbele, cel mai tare ma agaseaza cel cu roata este rotunda care te avertizeaza ca lucrurile se vor schimba in favoarea sau defavoarea ta, cand te asptepti mai putin.

Acum noi eram fericiti ca nu va mai trebui sa ne ascundem si ne-am continuat relatia fara cele mai mici regrete.

Singura care stia ca umblam cu prietenul iubitului meu era una dintre cele mai apropiate prietene. Ea a fost langa mine de fiecare data, si cand mi-a fost greu si cand mi-a fost bine.
Cel mai mare defect al meu este invidia. Invidiez pe oricine are ceva mai bun decat mine, lac de unghii, geanta, iubit sau job. Cand prietena mea si-a gasit o slujba foarte buna, m-am simtit foarte rau. Desi nu era la fel de inteligenta ca mine, castiga mai multi bani ca mine si era mereu fericita dupa 8 ore de munca. Incepusem sa o urasc, iar cand o vedeam ca rade, imi venea sa o pocnesc.

ei 3 Ieseam destul de des cu ea deoarece prietenul meu se distra pe seama ei mereu. Nu stiu cand s-a intamplat, dar ei doi devenisera prieteni mai buni, decat eram noi 2. Eram in permanenta nerovasa si nu mai suportam sa o vad in preajma mea. Aceste stari de neliniste au dus si la deteriorarea relatiei mele sentimentale. Cu suisuri si coborasuri, dupa 3 ani am realizat ca nu ne mai potrivim.
Surprizator, dar dupa 3 ani, nu imi mai pasa de el si abia asteptam sa iasa din viata mea, iar cu amica prea vesela oricum o lasasem mai moale pentru ca ma deranja relaxarea cu care privea orice problema.

Nu ma mai gandeam la niciunu, pana cand primesc intr-o noapte tarziu un mesaj de la o amica ca i-a zarit pe fostul meu iubit si pe prietena mea sarutandu-se intr-un club. Am simtit ca innebunesc si ma gandeam ce am facut eu de merit o asemenea tradare.
I-am sunat pe amandoi ca sa le cer o explicatie dar au refuzat sa vorbeasca cu mine,spunandu-mi ca nu este treaba mea cum au ajuns ei impreuna. Am intors toti prietenii comuni impotriva lor, dar nici ca le-a pasat.

Eram disperata si plangeam in fiecare zi, nu dupa ei, putin imi pasa de ei, ci pentru ca roata s-a intors, iar ei doi m-au tradat. Si-a schimbat pana si mobila din casa din cauza ei, probabil nu se simtea bine in patul care fusese pana nu demult al meu.
Mi-am revenit dupa vreo 2 luni si am inceput o relatie de umplutura cu un tip pe care am posibiltatea de a-l manevra dupa placul inimii mele. Acum sunt mult mai atenta cu prietenele mele, dar comportamentul agresiv fata de cei din jur nu am de gand sa mi-l schimb.


Raluca

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.