Setari Cookie-uri

Noaptea din vis

Perdeaua instelata a noptii se asterne iara peste noi inganand in surdina povesti desprinse din viata noasta. Daca suntem atenti vom auzi glasul lunii care intoneaza in feeria indescriptibila povestea mea... si a ta.

O lume pe care putini au puterea sa o descopere cum bine ai surprins si tu intr-unul din discursuri. Elementele constitutive ale acelui tabou, in care apa isi ghida simfonia pentru ca noi sa ne putem asterne pe partitura timpului succesiv gandurile, au inmarmurit in amintirea nostra acele saruturi patimase, care ma fac si acum sa resimt placerea in intregu-mi trup, atingerea ta... trupul meu, ce fremata de atata placere incat eu insami ma speriam de intensitatea ei, toate aceste lucruri nu-mi dau puetrea sa adorm ci sa contemplez in mod temerar scene desprinse din filmele love-story...

Nu exagerez cu nimic aceste trairi, ele fiind confirmate si de schimbul de priviri oglindit de razele lunii ce pareau a binecuvanta ilustra noastra desfatare. In puterea noptii, a carei binecuvantare am resimtit-o asta seara, bazandu-ma pe puterea mea persuasiva invoc destinul, implorandu-l sa ma aduca langa tine... pentru totdeauna.

Un articol de Spiridon Gabriela Nicoleta

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.