Setari Cookie-uri

Blog Kudic: Starea de dupa - kudika style

Am chef de scris kudic

Am chef de scris kudic

So. Starea de dupa o relatie de lunga durata. Am avut doua si consecintele au fost similare. Seamana cu lasatul de fumat…numai ca …culmea…e mai usor.

inima Bun. Se termina si anume relatia. De obicei nu e o supriza pentru ca pe parcursul ultimului an oricum v-ati mai despartit de cel putin 100 de ori. De fapt, nu mai merge nimic si pana si impacarile sunt stanjenitoare. Mai exista foarte putine momente in care te regasesti in relatia aia, dar cel mai adesea te caracterizeaza o stare de nervozitate, nerabdare, irascibilitate. E si o doza de artificialitate undeva tot in impacarile astea. Vrei sa ierti dar nu poti, spui ca iubesti, dar habar nu ai cat e obisnuinta cat e sinceritate. Chestiile care trebuie facute au luat demult locul impulsurilor de moment. “Omul se obisnuieste si spanzurat” are aplicabilitate de 100%

Te-a parasit sau l-ai parasit. Nu e chiar asa pentru ca de la doi ani in sus problema nu se mai pune in felul asta. De obicei e cam de comun acord. Primul impuls e sa-ti gasesti un surogat. Supriza, substitutul e praf. Prin comparatie. Pentru ca nu poti privi decat prin comparatie. Si compari. Nu te saruta la fel, nu iti ghiceste gandurile, nu mai exista comunicarea (acea comunicare) fara cuvinte… iti vine sa-ti dai pumni. Fostul macar te cunostea. Si te iubea. Primul impuls e sa te reintorci. Nu e iubire. E orgoliu, singuratate si egoism. Si nedreptatea care i-o faci tu aluia sau aleia care a aparut in viata ta…

despartiere Daca ai ghinionul sa il sau sa o reintalnesti e dificil. Iti amintesti, iti vine sa il iei in brate, sa pleci cu el/ea intr-un univers paralel unde sa luati totul de la zero. Asta cu totul de la zero e marele cliseu al impacarilor.

Esti confuza. Daca pana atunci erai x, iubita lui y acum esti doar x. Ti-ai pierdut un reper. Tu la ce dracu te mai raportezi?! Unde e stalpul tau de sprijin? Daca fostul sau fosta si-a gasit intre timp pe cineva problema singuratatii tale devine stringenta. Incepi sa pui la indoiala intreaga relatie. Esti un neinteles, suferi si e tare simplu sa perpetuezi aceeasi stare. Daca el sau ea te-a inselat… roaga-te sa te fi inselat macar cu sase femei sau barbati - iti va fi mai simplu decat daca a fost doar o alta persoana la mijloc. Sase iti justifica tie nervii si furia. Cifra unu te duce cu gandul pe taramuri indepartate in care acel unu are ceva ce tie iti lipseste. Frustrarea e aproape si poti sa o dai intr-un blocaj pe mai tarziu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.