Setari Cookie-uri

In pat cu internetul: cum sa cauti dragostea prin cablu

Imi petrec zilnic cam 15 ore pe net. Stiu, e patologic, dar cred ca stiti si voi, creeaza dependenta. Totusi, recunosc, n-am pasit pe siteurile de dating decat o data sau de doua ori pentru a ma documenta pentru acest articol. Asa ca voi analiza aceasta problema prin prisma micutei mele experiente.

… si cu cont de barbat

Mi se confirma… nu-s eu singura disperata. Femeile isi doresc cu toata inima sa intalneasca un partener de viata, nu unul de masturbare!

Nu m-am putut abtine si mi-am croit si un cont de barbat: sa vad si comportamentul femeilor. Din fericire, in mare parte, femeile nu-si fac de ras specia. Sunt romantice, optimiste (sau macar par), isi completeaza profilul in intregime – incepand de la varsta si pana la felul preferat de mancare. Din nefericire, cerintele lor nu prea corespund cu oferta masculina.

Minora, caut sex

internet Am spus majoritatea femeilor. Am avut totusi neplacuta surpriza de a da peste cateva profile ale unor fetite de 15-16 anisori. In profil, completezi ce cauti: relatie serioasa, prietenie, maritis, sex etc. Ei ghiciti ce bifasera elevele noastre! Sex domne, sex! Acum inteleg de ce meseria de “dezvirginator” este profitabila… in definitiv, traim in secolul vitezei, ce-ti mai trebuie indragosteala si lumanarele parfumate cand tu cutreieri internetul in cautarea lui Terente reloaded?!

Varianta cu happy end

Nu pot s-o exclud. Una din prietenele mele si-a cunoscut viitorul sot pe net. E povestea reala, visul online al fiecarei utilizatoare: dragostea a venit prin cablu! S-au cunoscut pe unul din siteurile de dating, s-au sarutat pe mess, si-au impartasit online cele mai intime secrete si cele mai ascunse planuri si sperante… si cand s-au intalnit offline, s-au mutat impreuna si traiesc fericiti si in ziua de azi. Se poate domne, exista… dar mi-e teama ca sunt exceptia care confirma regula.

Amanti virtuali

Si ajungem la barbatul burtos, mare amator de bere si mici, care isi petrece viata chircit in fotoliul sau din fata televizorului urmarind atent penalty-urile. La un moment dat, cand Mutu nu-l mai satisface si Chivu isi ia concediu pentru luna de miere, burtosul nostru invata sa deschida calculatorul si sa butoneze internetul. Incepe timid, pe siteurile XXX. In consecinta, se infurie cand nevasta nu vrea sa faca sex in grup, ca fetele de acolo. Unde mai pui ca fetele alea n-au celulita si parca au gura mai mare decat a neveste-sii (nu baga de seama, in schimb ca fetele au nevoie sa caste gura mai mare din motive de adaptare, motive pentru care nevasta nu are de ce sa-si faca griji). Asa ca incepe si el, ca tot omul, sa caute (tot pe net) una d-aia cum a vazut in filme. Auzise de siteurile de dating de la vecinul de la 2 care povestea ce bunaciune gasise el pe net de cand si-a tras cablu de la nea Caisa de la 4.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.