Setari Cookie-uri

In pat cu internetul: cum sa cauti dragostea prin cablu

Imi petrec zilnic cam 15 ore pe net. Stiu, e patologic, dar cred ca stiti si voi, creeaza dependenta. Totusi, recunosc, n-am pasit pe siteurile de dating decat o data sau de doua ori pentru a ma documenta pentru acest articol. Asa ca voi analiza aceasta problema prin prisma micutei mele experiente.

Intra, isi face cont – amantu04 – si cauta. Prima data o gaseste pe minora in cautare de sex – dar isi da seama ca-i minora si nu vrea sa faca puscarie.

internet Copii se bucura cand vad ca tati incepe sa cumpere casti, boxe, microfon si webcam, ba chiar se gandeste sa investeasca intr-un calculator mai performant –“ vorbeste cu Gelu din America, fostul coleg de facultate fugit din tara inainte de ’90”. Si nevestei ii convine ca i s-a potolit barbatul si parca e mai liniste in casa de cand nu mai urla Cristian Topescu toata ziua.

Amantu04, cel de 25 de ani care seaman izbitor cu Brad (Pitt, adica) e si el fericit. Mai nefericita e amarata care s-a indragostit de romantismul lui incurabil si plange noapte de noapte ca iubeste un barbat stabilit de atatia ani in Germania… poate ca intr-o zi vine in tara, special pentru ea, s-o cunoasca….

Un articol de Noemi

PS: Pentru orice intrebari traznite, probleme sexuale, sau sugestii de articole va invit sa imi scrieti pe adresa de email noemi@kudika.ro. Nu am sa raspund cu sfaturi la emailuri, dar am sa tratez in articole problemele propuse de voi!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.