Setari Cookie-uri

5 motive pentru care femeile nu fac sex

Hai, hai, hai! Nu, nu, nu. Numai putin? Ei bine, poate doar nitel. Sau mai bine deloc. Pe de-o parte ne plangem pentru ca nu avem parte de sex bun si constant (eventual din partea aceluiasi partener). Pe de alta parte cand ocazia se iveste, o dam la o parte ca blegele pentru felurite motive. Care motive? Astea de mai jos:

4. Eu as face, dar cu altul…

sex Tu ai vrea si parca nu… pentru ca el nu te mai atrage. Nu ai constientizat ca orice farama se atractie sexuala s-a dus pe apa sambetei pana acum, cand stai si numeri tantarii imprastiati pe tavan. Ca e vorba de altul, ca pur si simplu nu mai e vorba de el… oricum ai da-o, sexul nu mai merge, ca de altfel, toata relatia voastra. Este, din pacate, adevarul gol golut: primul semn ca s-a rupt ceva este calitatea indoielnica a prestatiei in pat, mai ales in situatia in care pana la acel moment, totul mergea ca uns.

5. Ma tratezi ca pe un obiect

Se pare ca acest articol abunda de experiente proprii… asa ca va voi vorba iarasi, prin prisma experientelor din portofoliu. Sexul e ok. Mint. Sexul e chiar super! Insa uneori, sexul nu este de ajuns. Ai nevoie si de un telefon de dupa care sa-ti confirme macar abilitatile de gheisa, daca nu afectiunea castigata. Ai nevoie de o imbratisare si de o mangaiere. Ai nevoie si de alte activitati in doi in afara sexului chiar daca, stiti amandoi, aceasta din urma este cea mai placuta dintre toate. Partea proasta este ca majoritatea barbatilor nu inteleg toate aceste nevoi. Ori poate ma insel eu si le inteleg, dar nu le pasa. Asa ca ajungi intr-un final, dupa una, doua, trei (fara numar) partide de sex absolut fantastice sa te simti folosita, sa te simti usuratica si sa preferi abstinenta in locul acestea senzatii de tip “hartie igienica”.

Pana una alta, va doresc sa va iubiti, fara insa a face prea multe compromisuri!

Un articol de Noemi

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.