Setari Cookie-uri

In fundulet...

Circula acum ceva timp un zvon cum ca Moni ar fi scos un mare porumbel atunci cand a fost intrebata unde a facut sex ultima data. Mai calculat de faptul sau - ca doar vine cu varsta - Iri a precizat un complement circumstantial de loc - altul decat cel anatomic oferit de Moni. Adevarat sau nu, zvonul a creat valuri - nu atat din pricina perlei scoase, ci pentru ca, fara sa vrea, Moni a crescut popularitatea sexului anal.

Circula acum ceva timp un zvon cum ca Moni ar fi scos un mare porumbel atunci cand a fost intrebata unde a facut sex ultima data. Mai calculat de felul sau - ca doar vine cu varsta - Iri a raspuns la aceeasi intrebare cu un complement circumstantial de loc - altul decat cel anatomic oferit de Moni. Adevarat sau nu, zvonul a creat valuri - nu atat din pricina perlei scoase, ci pentru ca, fara sa vrea, Moni a crescut popularitatea sexului anal.

Ei bine, va veti inchina cu ambele maini... dar eu le dau dreptate acelora care sunt impotriva sexului anal.

Acum, vorba unei reclame ce rula zilele trecute la televizor - mama spunea ca trebuie sa incerci totul macar o data in viata, mai putin incestul. Daca te mananca... pielea (la ce te gandeai?) si te roade curiozitatea, poti sa incerci o data si sexul anal, sa vezi si tu cam ce-i pe acolo (desi judecand dupa ce iese, nu cred ca vei gasi vreo comoara).

in fund De la Mama Natura anusul si rectul sunt drumuri cu sens unic... directia in jos. Atunci cand au fost proiectate, nimeni nu si-a imaginat pe unde o sa vrea omul sa scormoneasca ori ca cineva va dori sa-i inverseze cursul.

In ultimul timp insa, oamenii isi baga tot soiul de nazdravanii in fund... printre care si penisul, vesnicul si arhidezbatutul penis, cel din cauza caruia iau nastere 99% din problemele noastre.

De unde pana unde atata inversunare din partea mea? Adica eu, care va invit in fiecare saptamana sa mai deschideti inca o usa catre sexualitate, sa ma impotmolesc tocmai la aia din dos...

Da. Iar justificarea mea are radacini anatomice. Asa ca voi voi plictisi nitel cu putine notiuni seci.

Rectul este format din doua parti - cea de sus - ampula si cea de jos - canalul anal. Problema este ca aceste doua bucati au structura diferita: prima are un soi de epiteliu, a doua - altul. Aparent, nu-i mare branza... insa in realitate acest mic detaliu al naturii face zona de intersectie dintre cele doua parti ale rectului sa fie foarte predispusa cancerului. Imaginati-va ca in aceasta zona de tranzitie sunt niste celule foarte ametite care nu stiu bine in ce tabara trebuie sa se incadreze - in aia de sus, in cea de jos... iar tu, ca sa le "ajuti" vii si le dai cu ciocoflenderul la cap!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.