Setari Cookie-uri

In fundulet...

Circula acum ceva timp un zvon cum ca Moni ar fi scos un mare porumbel atunci cand a fost intrebata unde a facut sex ultima data. Mai calculat de faptul sau - ca doar vine cu varsta - Iri a precizat un complement circumstantial de loc - altul decat cel anatomic oferit de Moni. Adevarat sau nu, zvonul a creat valuri - nu atat din pricina perlei scoase, ci pentru ca, fara sa vrea, Moni a crescut popularitatea sexului anal.

Nu spun ca sexul anal provoaca cancer... dar spun ca el poate fi un factor adjuvant pentru declansarea acestui tip de cancer; ca drept raspuns la "agresiunea peniana" acest celule se pot divide haotic si poate aparea cancerul rectal.

Nu cred ca ar mai fi necesar sa insir toate motivele scarboase pentru care cred ca sexul anal nu este tocmai "fun". Unele dintre acestea sunt dezgustatoare... chiar si pentru mine. E drept, ca treaba mare facem toti, dar parca nu e genul de activitate colectiva...

fund Ei bine, si daca tot vorbim despre aspectele daunatoare ale acestui tip de sex, nu pot sa nu-mi amintesc o confesiune care circula acum ceva tip pe internet. O doamna se plangea (pe buna dreptate) ca dupa ce sarise putin calul - din punct de vedere cantitativ desigur - in practicarea sexului anal, sfincterul sau anal incepuse sa dea semne de slabiciune. Atat de slab ii era sfincterul femeii incat aceasta se scapa mai toata ziua... in orice stare de agregare ar fi fost - solida, lichida sau gazoasa, substantele care ar fi trebuit sa astepte momentul fericit al pauzei de tufis, treceau de sfincterul anal cum trec banditii mexicani de granitele statului.

Era adevarata confesiunea ei? Nu stiu. Stiu sigur insa ca era posibila.... pentru ca daca tragi de un elastic de par de cateva ori, acesta se labartoseaza... mai ales in conditii in care a fost fabricat sa stranga si sa tina.

Inca nu v-am convins? Atunci va voi povesti si despre fisurile anale. Oficial, acestea apar atunci cand, in urma unui episod de constipatie, materiile fecale forteaza anusul pentru a-si gasi calea spre lumea larga. E logic ca atunci cand incerci sa treci un ceva mare printr-un ceva mic, ceva-ul mic s-ar putea sa se fisureze. In cazul sexului anal povestea este oarecum asemanatoare, doar ca ceva-ul mare merge in directia opusa.

Nu sunt impotriva sexului anal pentru ca este o "perversitate", pentru ca e anormal, pentru ca e scarbos, pentru ca e condamnat de biserica samd... sunt impotriva acestuia pentru ca nu este sanatos. Sunt perfect de acord ca poti face absolut tot ce vrei in pat cata vreme sunteti amandoi de acord. Insa un alt element important la care trebuie sa te gandesti intotdeauna este sanatatea ta!

Sa va iubiti!

Un articol de Noemi
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.