Setari Cookie-uri

Tavaleala. Prieten de tavaleala

Va povesteam in urma cu cateva saptamani despre fuck buddies. Pentru cele mai inocente dintre voi, va voi defini mai intai aceasta notiune: se ia un barbat care te atrage foarte foarte mult, cu care te intelegi fantastic in pat, care te ... satisface... si cam atat. Acest barbat este solicitat numai atunci cand ai chef de sex si devine inutil imediat post-orgasm. Din nefericire, barbatul mai sus numit nu este compatibil cu viata ta. Nimic din ceea ce face cu exceptia sexului desigur nu este pe placul tau. Asa ca, intr-un final, il folosesti doar pentru sex. El nu se supara, ca doar e barbat... si toata lumea e fericita.

Va povesteam in urma cu cateva saptamani despre “fuck buddies”. Pentru cele mai inocente dintre voi, va voi defini mai intai aceasta notiune: se ia un barbat care te atrage foarte foarte mult, cu care te intelegi fantastic in pat, care te ... satisface... si cam atat. Acest barbat este solicitat numai atunci cand ai chef de sex si devine inutil imediat post-orgasm. Din nefericire, barbatul mai sus numit nu este compatibil cu viata ta. Nimic din ceea ce face – cu exceptia sexului desigur nu este pe placul tau. Asa ca, intr-un final, il folosesti doar pentru sex. El nu se supara, ca doar e barbat... si toata lumea e fericita.

Evident, si reciproca este valabila cu mentiunea ca femeile, spre deosebire de barbati, nu se impaca foarte bine cu ideea de a fi folosite pentru sex. Asa ca, in general, fie iti cauti tu unul, fie ai deja unul, insa iti place sa spui ca ai o relatie (care se consuma numai in pat).

Am auzit prima data de fuck-buddy in “Totul despre sex”, intr-un episod in care Carrie incearca sa transforme fuck-buddy-ul sau in iubit. Nu-i merge evident, pentru ca barbatul era bun la nimic altceva decat sex.

sex Imagineaza-ti un fel de Ken – un prieten bun despre care nu stiai (sau nu te gandeai) ca are organe genitale. Pentru tine, in nadragii lui nu se gasea nimic – nu vagin, nu penis, nu testicule, ci doar o zona netezita ca la papusile din copilarie. De altfel, singurul motiv pentru care erai constienta ca e barbat era absenta sanilor si parul de pe piept. Si pentru ca exista si femei cu asemenea trasaturi, te-ai orientat si dupa stilul vestimentatiei.

La un moment dat, Ken-ul tau a ajuns dintr-un motiv sau altul in patul tau. Fie pentru ca, prieten bun fiind, te-a carat pe brate acasa dupa o betie. Sau poate a ramas la o petrecere in pijama. Sau pentru ca tu stai mai aproape de locul de munca. Sau a incercat sa te consoleze intr-un moment de depresie acuta. Situatiile sunt nenumarate. Deznodamantul – acelasi. Aburita de alcool, depresie, vorbele lui impaciuitoare, sau incinsa de hormoni ai ajuns peste el. Sau sub el. Sau naiba stie in ce pozitii mai fac sex oamenii.

A fost bine, super bineeeeee.... doar ca... el nu este omul cu care vrei sa-ti petreci toata viata. De fapt, nu prea ai chef nici macar sa-l prezinti prietenilor. Dar iti place la nebunie sa faci sex cu el. Observi ca incetul cu incetul orice intalnire a voastra se desfasoara in pat. Nu te simti bine apoi, dar te atrage atat de multa acest segment incat nu rezisti. Logic! Instinctele animalice isi spun cuvantul – mai ales cand vine vorba de hataneala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.