Setari Cookie-uri

Tavaleala. Prieten de tavaleala

Va povesteam in urma cu cateva saptamani despre fuck buddies. Pentru cele mai inocente dintre voi, va voi defini mai intai aceasta notiune: se ia un barbat care te atrage foarte foarte mult, cu care te intelegi fantastic in pat, care te ... satisface... si cam atat. Acest barbat este solicitat numai atunci cand ai chef de sex si devine inutil imediat post-orgasm. Din nefericire, barbatul mai sus numit nu este compatibil cu viata ta. Nimic din ceea ce face cu exceptia sexului desigur nu este pe placul tau. Asa ca, intr-un final, il folosesti doar pentru sex. El nu se supara, ca doar e barbat... si toata lumea e fericita.

Poate ca nu v-am descris tocmai bine despre ce este vorba. Nu este necesar sa fii un fel de Samantha ca sa ai un fuck buddy... pentru ca, din pacate, nu intotdeauna cauti un fuck buddy atunci cand te alegi cu unul. Te poti trezi ca ai un fuck buddy chiar daca tu erai in cautari de sot. Asa ca povestea poate merge si altfel.

sex Tu – Barbie. Indragostita lulea de un fel de Ken, despre care insa esti constienta ca are organe genitale... poate si pentru ca iti imaginezi ca si le va folosi pentru a participa la conceperea viitorilor vostri copii. Lui Ken ii place Barbie, pentru ca e frumusica si ar cam lua-o o data, de doua ori – dar nu de nevasta.

Barbie observa sclipirea din ochii papusoiului si ii cade in brate ca o naroada. Ajung fix in pat pentru ca ea nu are nevoie de preludii si iesiri la inghetata – si le-a imaginat de atatea ori incat ii par reale.

Sexul e fantastic – cel putin pentru el – pentru ca ea face orice i se cere si orice ii trece prin cap ca i-ar putea placea barbatului, in speranta ca astfel Ken o va iubi. Acesta insa, face orice altceva mai putin sa se indragosteasca lulea de ea. Lui ii convine ca are femeia la indemna oricand i se... face pofta.

Pe de alta parte, sexul nu-i niciodata alb sau negru. Fiecare are cate o scuza pentru tavalelile sale iar aceasta nu este niciodata: “am vrut doar sex”. Femeile, mai ales, dar se poate intampla si in cazul barbatilor, cauta intr-o relatie de sex afectiunea care le lipseste din viata de zi cu zi. Gasesc aici imbratisarile, promisiunea de a fi iubite – fie ea si nerostita si gasesc dorinta.

Femeile au nevoie sa fie iubite mai mult decat au nevoie de sex. Si uneori se impiedica si se multumesc cu mai putin. Mult mai putin. Un sfat: daca vrei un fuck buddy, nu te autoiluziona crezand ca el se va transforma peste noapte in Fat Frumos dornic sa te scoata la film si la restaurant. Atata timp cat tu ii oferi ceea ce are nevoie – a se citi sex – de ce ar trebui sa se straduiasca sa primeasca nopti nebune de amor din moment ce oricum le primeste neconditionat?

Un articol de Noemi





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.