Setari Cookie-uri

Top 5 locatii pentru sex estival

Vine vacanta, iar unul dintre gandurile care nu imi da pace este sexul la mare. Cu cat este mai mult, cu atat mai bine, insa, si sexul la mare poate avea neajunsuri sau din contra iti poate condimenta viata sexuala.

Daca va incanta ideea de a fi vazuti facand sex, nu mai ezita si pune-te pe treaba. Daca esti usor pudica, dar ai vrea sa incerci, iti recomandam sa mergi noaptea pe plaja, cand vizibilitatea este redusa. Nu te astepta sa fiti singuri pe plaja. Vei fi surprinsa sa observi ca foarte multe cupluri isi doresc o astfel de experienta.

Dezavantaje: Inainte de a te apuca de treaba, interesati-va de interdictiile locului. Exista tari in care sexul pe plaja este considerat infractiune.

Evitati sa va asezati direct pe jos pentru ca exista riscul ca nisipul sa va creeze disconfort. Incercati un prosop sau un cearsaf mare, de plaja. Nisipul este inconfortabil si iritant pentru piele si poate ajunge cu usurinta in zona organelor genitale.

3. Sex dupa stanci sau pe dig:

sex la mare Daca apa sau plaja suna banal pentru voi, avem o noua propunere: sex pe stanci/dig. Pentru ca in Romania nu prea exista stanci care sa va ascunda de privirile indiscrete, cea mai buna locatie ar fi o tara straina renumita pentru peisajele exotice: Grecia, Turcia, Spania, etc.

Pe langa o panorama care va va taia respiratia, sexul la inaltime este senzational.

Dezavantaje: Aveti grija pe ce va sprijiniti ca sa nu cadeti. Colturile taioase ale stancilor va pot provoca rani serioase daca nu aveti grija.

4. Sex la dus:

Stiu ca e posibil sa nu sune incitant plus ca poate fi practicat si acasa, dar noutatea consta in cabina de dus, care difera foarte mult de banala cada.

Sa faci dragoste sub dus, pot fi, destul de distractiv,dar numai daca aveti o cabina destul de mare de dus, insa si constrangator, fiind nevoie de putina imaginatie si dexteritate fizica pentru a acoperi toate posibilitati pe care le ofera o cabina de dus cand vine vorba de sex. Barbatul se poate juca cu apa pe spatele partenerei, in timp ce ea se inclina in fata cu mainile pe zid, fiind penetrata usor si senzual din spate.

Dezavantaje: Pozitiile mai atletice din cabina de dus au nevoi de o grija mai mare. Intotdeauna exista riscul de alunecare si ranire. Deasemenea amintiti-va ca suportul dusului nu este rezistent si nu ar trebuie folosit drept suport.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.