Setari Cookie-uri

Top 5 locatii pentru sex estival

Vine vacanta, iar unul dintre gandurile care nu imi da pace este sexul la mare. Cu cat este mai mult, cu atat mai bine, insa, si sexul la mare poate avea neajunsuri sau din contra iti poate condimenta viata sexuala.

5. Sex pe holul hotelului
sex la mare
Sunteti usor ametiti, v-ati infierbantat, iar drumul pana in camera pare foarte greu de strabatut. Asa ca nu va ramane altceva de facut decat sa folositi holul hotelului pentru a va potoli instinctul animalic. Doar ideea ca puteti fi surpinsi in pozitii indecente in orice moment sporeste intensitatea momentului. Cea mai buna pozitie este cea in picioare.

Dezavantaje: daca va aventurati sa faceti sex pe hol, o puteti face doar noaptea, cand fluxul este mai redus, iar riscul de a fi prinsi este mai mic.

Daca va intindeti pe jos, trebuie sa stiti ca mochetele sunt foarte murdare si este posibil sa va provoace rani, daca este prea aspra sau pielea prea sensibila.

Daca sexul in public nu va incanta, v-am mai pregatit o mica surpiza care sa va aduca un suflu nou in viata sexuala.

Top 5 jucarii estivale:

1.Aparatoare pentru ochi


Leaga-ti iubitul la ochi in timp ce se intinde pe pat si lasa-l sa tremure a anticipatie. Surpinde-l si saruta-l une nici nu se asteapta. Teama de necunoscut e cel mai subtil excitant, cu atat mai mult cu cat prvindu-l de vedere, celelalte simturi: auzul, mirosul, gustul, vor deveni mai acute. Asa ca lasa-ti gura sa vorbeasca si spune-i ce il asteapta. Nu uita sa il pui sa iti intoarca favorul.

2. Un roman deocheat

Alege un roman din care sa ii citesti pasaje incintante. Se stie ca vulgaritatile constituie unul dintre cele mai eficiente afrodiziace. Citeste pe rand, cand tu, cand el, pasajele incriminate. Cu cat mai explicite, cu atat mai bine.

3. Bomboane de menta

Dupa o zi la plaja, suge o bomboana mentolata in drum spre hotel. Odata ajunsa in camera, sexul oral ti se parea cea mai buna metoda de a-ti continua ziua. Gutul puternic al bomboanei nu va face decat sa accentueze placerea pe care i-o oferi iubitului. Pentru senzatii si mai tari, ofera-i o astfel de bomboana si partenerului tau si invita-l sa o faceti simultan.

4. Un baton de inghetata

Stii acele inghetate care seamana cu cel mai de pret instrument al sau? Ei bine, el te va ajuta sa iti condimentezi viata sexuala. Joaca-te cu ea pe tot corpul lui dezgolit sau lasa-l pe el sa-l ghideze pe trupul tau. Va ajunge cu siguranta si in zona coapselor sau a sfarcurilor. Ofera-i libertate absoluta si lasa-l sa isi puna in aplicare toate fanteziile legate de tine si o inghetata.

5. Un aparat foto

Stiu ca iti place sa faci multe poze in vacanta, dar ce ar fi sa incerci si ceva nou, cum ar fi niste poze picante? Poarta doar cateva picaturi de parfum sau o lenjerie incitanta. Ofera-i aparatul iubitului tau sau invita-l si pe el in cadru pentru a-ti aduce aminte de aceste momente deosebite.

Un articol de Roxana





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.