Setari Cookie-uri

Palmele iubitului tau iti dezvaluie cele mai ascunse secrete!

Te poti indragosti de un barbat admirandu-i mainile. Si stii de ce? Pentru ca ele sunt purtatoarele unor mesaje subtile. Studiaza-le si vei descifra tainele sexualitatii lui.

E un tip foarte rational si meticulos daca prezinta o linie a capului dreapta. Fii cat mai explicita cu el, atunci cand ii spui ce-ti place si de ce esti innebunita sa-ti faca asta sau asta.
Daca linia se indreapta spre muntele Lunii, inseamna ca are multa imaginatie, si chiar profeseaza intr-un domeniu creativ. Iti dai seama ce fantezii poate avea cu un asemenea bagaj si fii pregatita sa-ti impartaseasca gandurile nastrusnice si bucura-te: nicio zi nu va semana cu cealalta.
Cand linia capului se uneste cu cea a inimii, este semnul unei sexualitati intense. Te va iubi cu tot sufletul si trupul, dar va avea pretentia sa-l adori si tu la randul tau cu aceeasi intensitate. Ai totusi grija, poate fi foarte posesiv si cateodata nerabdator. Daca prezinti aceleasi semnalmente, creeaza un pic de suspans si propune-i din cand in cand sa aveti weekenduri fara sex si sa rabufniti luni dimineata intr-o megapartida.

chiromantie Linia inimii reprezinta cheia spre poarta emotiilor sale: tot ce simte si mai ales cum se comporta intr-o relatie. Aceasta linie porneste dintre degetul aratator si cel mijlociu si se termina, de obicei, imediat sub degetul mic.
Traseul perfect este lung, bine definit si neintrerupt. Asta demonstreaza ca este un tip impacat cu ceea ce simte si nu ii este teama sa se implice intr-o relatie. E romantic si nu este un fan al aventurilor de o noapte. Rapeste-l, du-l undeva la munte la sfarsitul saptamanii si il vei face fericit.
O linie scurta arata faptul ca percepe sexul ca pe un act fizic, nu ca pe o unire a sufletelor. Nu ii pasa daca il inseli, s-ar putea chiar sa fie adeptul unui cuplu deschis. Daca crezi in relatii bazate pe fidelitate, nu mai sta pe ganduri si fugi.
Daca este ondulata, inseamna ca evita sa se implice, se teme sa investeasca sentimente in relatia voastra. Spulbera-i gandurile rele discutand cu el dupa ce ati facut dragoste sau fa-i jocul si accepta o partida de sex “impersonal”, legandu-l la ochi.
O linie bine conturata, care umbreste celelalte cute ale palmei, inseamna ca inima stapaneste ratiunea. E tandru si atent, dar poate deveni posesiv. Ca amanta te venereaza- asa incat prefera pozitiile din care te poate sorbi din priviri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.