Setari Cookie-uri

Palmele iubitului tau iti dezvaluie cele mai ascunse secrete!

Te poti indragosti de un barbat admirandu-i mainile. Si stii de ce? Pentru ca ele sunt purtatoarele unor mesaje subtile. Studiaza-le si vei descifra tainele sexualitatii lui.

Daca este subtire si slab conturata, cu intreruperi si mici dungulite care merg in jos, s-ar putea sa fi suferit din dragoste si sa-i fie teama sa incerce o noua relatie. De asemenea, poate n-are suficienta incredere in sine. Lauda-i trupul si gadila-i orgoliul cand vezi ca nu e in apele lui.
Daca linia este dispusa foarte in sus in plama, este semn ca e un tip cool, stapan pe sine si cu un simt analitic. Nu-si da frau liber emotiilor si s-ar putea sa treaca ceva timp pana se va hotari sa se implice.

chiromantie Muntele Lunii indica prezenta imaginatiei si capacitatilor paranormale si este zona cunoscuta sub numele de podul palmei, in continuarea degetului mic.
Un munte mare indica o imaginatie bogata si capacitati paranormale. Alege un moment al zilei in care sa va ganditi simultan la sex virtual pentru ca lui ii place la nebunie sa isi dezvolte fanteziile erotice.
Daca muntele este mic si plat, imaginatia nu este punctul lui forte si rutina se poate instala foarte usor in viata voastra sexuala.

Linia vietii arata starea sanatatii sale si ce fel de constitutie are. Ea porneste de la zona dintre degetul mare si cel aratator.
Daca este foarte pronuntata, inseamna ca tipul este plin de energie, mai ales in dormitor.
O linie fina si aproape insesizabila poate fi semnul unei slabiciuni fizice sau al unei boli. Probabil face dragoste lent si tandru, e ceva mai lenes, prefera sa stea pe spate si sa se relaxeze in timp ce tu faci toata treaba.







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.