Top 3 pozitii sexuale in care femeia conduce

Top 3 pozitii sexuale in care femeia conduce
Kudika
12 Septembrie 2008

Au apus vremurile in care femeia numara mustele de pe tavan si intreba tacticoasa ocazional daca barbatul a terminat treaba aia murdara de jos. A trecut si era in care femeia avea timp sau chef sa priveasca peisajul din jur ori perioada in care numai barbatul facea febra musculara dupa o partida de hataneala. Ne vrem doamne absolute, ceea ce implica automat si putina balanganeala in dormitor, pretindem ca suntem pe aceeasi treapta cu barbati, asa ca pentru a ne dovedi egalitateaů ne asezam fix deasupra lor.

Au apus vremurile in care femeia numara mustele de pe tavan si intreba tacticoasa ocazional daca barbatul a terminat treaba aia murdara de jos. A trecut si era in care femeia avea timp sau chef sa priveasca peisajul din jur ori perioada in care numai barbatul facea febra musculara dupa o partida de hataneala. Ne vrem doamne absolute, ceea ce implica automat si putina balanganeala in dormitor, pretindem ca suntem pe aceeasi treapta cu barbati, asa ca pentru a ne dovedi egalitatea… ne asezam fix deasupra lor.

Femeia zilelor noastre, nu feminista, ci doar egala lui, conduce barbatul. Daca nu in viata de zi cu zi, atunci macar in pat. Pentru ca poate, pentru ca ii place si pentru ca anatomia ofera niste delicii pe care nici barbatul nu isi permite sa si le refuze.

Misionarul este soooo yesterday. De ce? Pai… pentru ca e nasol. Pentru ca in 99% din situatii provoaca un orgasm de origine masculina, aparut in general in minutul doi de meci, fara prea mari transpiratii sau ameteli, iar deznodamantul actului devine intr-atat de banal si stresant incat actiunea in sine nu-si mai are rostul.

Pentru un barbat (dar barbat sa fie, nu ciocoflender) sexul nu ar trebui sa presupuna numai o eliberare. Nu de alta, dar pentru asta are si mana dreapta si la drept vorbind, e mai simplu si mai lipsit de complicatii sa o puna in functiune decat sa apeleze la o femeie pentru a-si satisface benghina. Asa ca atunci cand face sex, barbatul isi doreste sa aiba parte si de alte elemente in afara orgasmului. Unul din ele ar fi deliciul de a face sex – schimbarea pozitiilor, excitarea maxima – a lui si a partenerei, alternarea miscarilor – ale lui si ale partenerei. Un altul ar fi orgasmul femeii – pentru ca nimic nu face un barbat sa se simta mai barbat decat ideea ca a putut satisface o femeie (iar indicele sau de masculinitate – in mintea lui - creste direct proportional cu numarul de orgasme ale partenerei). Un al treilea element – fooooartttee important pentru ei este gradul de implicare al partenerei.

Dintr-un motiv necunoscut mie, barbatii au impresia ca tot ce se intampla in pat este meritul, sau dimpotriva, vina lor. Asa ca, daca tu nu ai chef de sex, ei considera ca sunt responsabili pentru lipsa ta de pofta. Pe de alta parte, daca tu te dai de trei ori peste cap in timp ce faci sex oral, ei isi atribuie fericiti meritele. De ce, nu stiu, dar nici nu mai conteaza pentru ca rezultatul este acelasi: sexul care satisface numai barbatul nu mai este satisfacator pentru el. De cand barbatul a auzit ca si femeia se poate simti bine, are pretentia sa se intample ceva de genul asta si in dormitorul sau. In consecinta, vrea tipete, gemete si orgasm multiplu, insa nu prea stie ce sa faca in acest sens. Asa ca femeia sare deasupra lui – acolo unde bag seama ca de fapt i-ar cam fi locul – si face toata treaba. Si o face (evident) foaarttteee bine.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: