Setari Cookie-uri

Top 3 pozitii sexuale in care femeia conduce

Au apus vremurile in care femeia numara mustele de pe tavan si intreba tacticoasa ocazional daca barbatul a terminat treaba aia murdara de jos. A trecut si era in care femeia avea timp sau chef sa priveasca peisajul din jur ori perioada in care numai barbatul facea febra musculara dupa o partida de hataneala. Ne vrem doamne absolute, ceea ce implica automat si putina balanganeala in dormitor, pretindem ca suntem pe aceeasi treapta cu barbati, asa ca pentru a ne dovedi egalitatea ne asezam fix deasupra lor.

Cum conduce femeia actul sexual? Adevarul este ca il poate conduce din orice pozitie. Inclusiv din unghiul blamatului misionar se pot gasi metode de a misca bazinul. Insa este dificil si functioneaza numai daca partenerul are vreo 50 kile sau tu ai peste 150 si este de ajuns sa te misti o singura data si vibratiile continua din inertie jumatate de ora. Insa cele mai bune pozitii din care tu poti sa-l urci pe tavan de placere sunt urmatoarele:

Medalia de bronz: Echitatie

In spatele fiecarui barbat puternic, se afla o femeie care stie sa faca sex. Ma rog, de fapt in spatele fiecarui barbat puternic, se afla o scorpie, dar asta e alta poveste. Ce se intampla daca barbatul se aseaza in spatele femeii? Ei bine, atunci iese cu scantei! Nu, nu ma refer la oripilantul doggy-style, ci la un fel de calaret reloaded. Cum? El sta intins pe spate si numara mustele – pana iti gasesti tu pozitia, fiindca apoi nu-i mai arde de numarat tantari. Tu te asezi peste el, insa cu spatele la el. Ai libertate totala in miscare si maini libere sa-i mangai testiculele. Spor!

Lingurita de argint

Cum e lingurita asta? Pai... el sta intins pe-o parte, tu cu spatele la el, intinsa in aceeasi pozitie. De ce e bine? Pentru ca el poate sa stea nemiscat in timp ce tu executi niste miscari circulare extrem de placute pentru ambele parti. De ce mai e bine? Pentru ca atunci cand tu obosesti, se poate misca el foarte lejer si (iar) foarte placut. Ah, si mai are un plus: este o pozitie in care el are orgasm destul de greu, iar tu destul de usor (si des), mai ales daca isi strecoara o mana intre picioarele tale. Yuhuuu!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.