Setari Cookie-uri

Iubiri secrete: Sex fara vagin

Am descoperit, in urma cu cateva zile un blog al unui presupus prostituat homosexual din Bucuresti, jurnal croit pesemne dupa modelul celebrei Belle De Jour. Mi-a atras atentia, de ce sa nu recunosc, continutul si am facut marea greseala de a povestesc despre el intr-un cerc de prieteni alcatuit predominant din barbati. Reactiile au fost dintre cele mai violente si nu pentru ca presupusul se prostitua (majoritatea barbatilor pe care ii cunosc ar fi mai multe decat bucurosi sa faca sex cu orice femeie iar daca sunt platiti, cu atat mai bine fiindca isi pot lua bere din ciubuc) ei bine, barbatii din jurul meu injurau colorat pentru ca presupusul era gay. Reactia lor m-a uimit intr-atat de mult incat am hotarat sa va scriu in aceasta saptamana despre homosexualitate.

Am descoperit, in urma cu cateva zile un blog al unui presupus prostituat homosexual din Bucuresti, jurnal croit pesemne dupa modelul celebrei Belle De Jour. Mi-a atras atentia, de ce sa nu recunosc, continutul si am facut marea greseala de a povestesc despre el intr-un cerc de prieteni alcatuit predominant din barbati. Reactiile au fost dintre cele mai violente si nu pentru ca presupusul se prostitua (majoritatea barbatilor pe care ii cunosc ar fi mai multe decat bucurosi sa faca sex cu orice femeie – iar daca sunt platiti, cu atat mai bine – fiindca isi pot lua bere din ciubuc)… ei bine, barbatii din jurul meu injurau colorat pentru ca presupusul era… gay. Reactia lor m-a intristat intr-atat de mult incat am hotarat sa va scriu in aceasta saptamana despre homosexualitate.

Mi-e imi plac homosexualii. Sunt haiosi, sunt prietenosi si sunt sensibili. Sunt acei barbati care se bucura cand mergeti la shopping, iti apreciaza o pereche de pantofi scumpi si observa diferenta de nuanta intre doua culori total diferite de ruj.

In facultate, colegul meu de apartament era gay. Parintii mei erau tare linistiti stiind ca locuiesc cu un barbat care are toate atributele unui barbat cu exceptia faptului ca nu exista niciun risc sa fac sex cu el. Au fost cei mai frumosi ani din viata mea si am tinut cele mai tari petreceri in pijama alaturi de prietenii lui. Puteam sa-i spun orice, ii puteam cere orice sfat si chiar daca amandoi admiram un fund bombat de barbat, ii cautam in cercuri diferite, asa ca nu exista pericolul de a ne indragosti de aceeasi persoana. Pot spune asadar ca stiu ce inseamna pana la ultimul detaliu un barbat gay. Si e genial. Nu pot intelege prin urmare cu ce ii deranjeaza pe cei “normali” existenta unor alti barbati de care se diferentiaza in principal prin modul (sau macar orificiul) in care fac sex.

In zilele noastre (si mai ales pe plaiurile noastre) barbati “pe invers” sunt priviti precum un soi de ciudatenii ori niste rateuri ale naturii. Macar de-ar fi asa, poate ar avea parte de mai multa intelegere. Din pacate reactia in fata unui barbat gay este foarte violenta si nu de putine ori mi-a fost dat sa aud chiar si despre masculi straight care au incasat o portie sanatoase de bataie doar pentru ca “pareau fetite”. Barbatul trebuie sa fie barbat, isi spune romanul cu toiagul in mana. Daca nu e in stare sa ridice un copac cu mainile goale, sa lege boul la jug si sa taie lemne cu toporul, atunci nu e barbat deloc. Nu se ia in calcul ca masculul feroce al zilelor noastre da un search pe google inainte sa schimbe o siguranta, fiindca nu stie sigur ce-i aia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.