Setari Cookie-uri

Iubiri secrete: Sex fara vagin

Am descoperit, in urma cu cateva zile un blog al unui presupus prostituat homosexual din Bucuresti, jurnal croit pesemne dupa modelul celebrei Belle De Jour. Mi-a atras atentia, de ce sa nu recunosc, continutul si am facut marea greseala de a povestesc despre el intr-un cerc de prieteni alcatuit predominant din barbati. Reactiile au fost dintre cele mai violente si nu pentru ca presupusul se prostitua (majoritatea barbatilor pe care ii cunosc ar fi mai multe decat bucurosi sa faca sex cu orice femeie iar daca sunt platiti, cu atat mai bine fiindca isi pot lua bere din ciubuc) ei bine, barbatii din jurul meu injurau colorat pentru ca presupusul era gay. Reactia lor m-a uimit intr-atat de mult incat am hotarat sa va scriu in aceasta saptamana despre homosexualitate.

Din punct de vedere medical, homosexualitatea tinde sa fie considerata o anomalie genetica. In ceasloavele de genetica insa nu este clar tratata problema homosexualitatii pentru simplul motiv ca inca nu a fost elucidata. Despre homosexualitatea genetica vorbeste si Scott B. Rae, in cartea Moral Choices. Acesta aduce in discutie proiectul Genomul Uman care nu ar fi adus vreo dovada stiintifica clara care sa dovedeasca implicatiile cromozomiale ale orientarii sexuale catre persoanele de acelasi sex. Ipoteze exista, evident, cu carul. Postul tv Discovery a realizat recent un documentar in cadrul caruia, printre altele, se vorbea despre o secretie defectuoasa de testosteron (secretie determinata evident genetic) care ar determina comportamentul homosexualilor.

Adevarul este probabil, ca de obiecei, fix pe la mijloc. Concluzia ar sta tot pe acolo, dar indulgenta ne lipseste cu desavarsire. Colac peste pupaza, Biserica ne invata ca activitatea homosexualilor e mare pacat (Geneza 19:1-13; Levitic 18:22; Romani 1:26-27; 1 Corinteni 6:9). Ca sa nu existe nici urma de neintelegere, intr-un pasaj din Corinteni sta scris foarte clar ca homosexualii nu vor mosteni imparatia Domnului. Nu sunt suficient de pioasa cat sa-mi permit sa comentez pozitia Bisericii in aceasta privinta, insa mie nu-mi pare corect sa pui in acelasi oala (cu smoala) un criminal si un homosexual.

Sa va iubiti (cu cine vreti voi)!

Un articol de Noemi





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.