Setari Cookie-uri

Dragoste virtuala

Astazi, am sa-mi deschid si eu sufletul si va voi spune povestea mea� Am 21 de ani, sunt din Bucuresti, studenta la o facultate de prestigiu, am si un job part time la o companie mica�deci nu se poate spune ca imi pierd timpul sau ca ma plictisesc. Numai ca una dintre obsesiile mele este netul. De fapt, marturisesc ca sunt dependenta de internet.

Intr-o noapte, mi-a trimis un mesaj pe mobil, spunandu-mi sa intru urgent pe mess. Eram emotionata, nu stiam daca urmeaza ceva foarte bun sau foarte rau. M-am conectat si a facut ceva ce nu facuse niciodata pana atunci: m-a invitat sa-i vad webcam-ul. Am ramas muta, efectiv nu mai eram in stare sa reactionez, cand pe ecran mi-a aparut o femeie. Imi imaginam ca trebuie sa fie ceva in neregula cu el, credeam ca sunt pregatita pentru ce-i mai rau... dar palma pe care o asteptam s-a transformat intr-o ploaie de pietre, care ma loveau in moalele capului. Femeia din fata ecranului mi-a spus ca o cheama Alina si ca este fosta prietena a ex-ului meu, Razvan. Razvan? Doamne... dar nu mai vorbisem cu Razvan de luni bune, de fapt, n-a fost niciodata nimic serios intre noi. Cu Razvan am avut o relatie-fulger, care a durat foarte putin, o luna, o luna jumate cel mult...Numai ca el s-a despartit de prietena lui de atunci pentru a fi cu mine, pentru ca spunea ca nu se mai poate gandi decat la mine, ca s-a plictisit de relatia lui cu respectiva, doar erau impreuna de doi ani... Ne-am simtit bine cateva saptamani, dar atat, pentru ca nu vroiam nimic serios unul de la celalt...

Am intrebat-o pe femeia de pe ecranul meu de ce mi-a facut asta. "Tu de ce crezi, draga mea? Ca sa ma razbun! Ai despartit doi oameni care se iubeau, intelegi? In doi ani de zile, el nu s-a mai culcat cu alta femeie, nu m-a inselat niciodata...apoi ai aparut tu. Daca nu erai tu, acum poate ne pregateam de casatorie, asa cum ne planuiam noi inainte sa te cunoasca pe tine! Mi-ai distrus relatia si meritai sa vezi ce inseamna sa tii la cineva, apoi sa apara o femeie oarecare si sa-ti spulbere toate visele..."

Fiecare cuvant al ei era ca o lovitura in moalele capului. Nici nu mai puteam sa plang, nici nu mai puteam sa gandesc, sa rationez, sa-i argumentez... Fostul nostru prieten era oricum un afemeiat dintotdeauna, numai ca ea habar n-avea, nici nu stia cu cate alte femei o mai inselase, cu mult inainte sa inceapa scurta noastra aventura - lui Razvan ii placea sa se laude cu toate cuceririle si distractiile lui. Poate, intr-un fel, eu o salvasem de o casatorie ratata, de o suferinta mai mare, in schimb, ea s-a jucat cu sentimentele mele. Ma simteam tradata, scarbita, lovita, indurerata, iar daca as fi plans in acele momente, as fi plans cu lacrimi de sange, atat de mult ma implicasem in acea poveste, inventata de o minte malefica si razbunatoare. Am inteles pe loc de ce "Dan" ma refuza, de ce nu vroia sa-l sun, de ce nu vroia sa ne intalnim, de ce avea o adresa de mail doar pentru mine, de ce avea un numar de telefon pe care il deschidea doar ca sa-mi dea mie un sms... I-am spus Alinei ca ceea ce a facut a fost mult mai grav decat ce-si imagina ca am facut eu, ca s-a jucat cu mintea si cu sufletul meu si ca exista, undeva, o lege a compensatiei care ii va oferi exact ceea ce merita... Atat am reusit sa-i spun atunci.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.