Setari Cookie-uri

Erotism in stare pura

Dragostea inseamna, inainte de orice, sentimente profunde, apropiere reala, comunicare si valori comune, dar o relatie care se rezuma doar la aceste lucruri esentiale pare incompleta. Sunt momente in care atat femeile, cat si barbatii isi doresc sa fie dominati sau sa domine intr-un mod cat mai salbatic, lipsit de inhibitii, prejudecati si tabuuri , iar atunci, de multe ori, cauta aceasta sexualitate dezinhibata in afara relatiei, prin aventuri sau chiar legaturi paralele.

Stim toate ca stresul nu poate fi remediat atat de usor pe cat ne-am dori si, de multe ori, acesta actioneaza ca o frana sexuala. Multe femei se plang de faptul ca au foarte multe fantezii, dar ca se simt prea obosite sau lipsite de curaj pentru a le pune in practica, pierzand astfel experiente palpitante si obligandu-si astfel partenerii sa isi tempereze si ei sexualitatea, totul numai din cauza unor inhibitii mai mult sau mai putin fondate. Nu ti se pare ca e pacat sa nu dai frau liber unei senzualitati satisfacatoare si implinite numai din cauza oboselii si prejudecatilor? Incearca sa te relaxezi cu o baie cu spuma, in care il poti invita si pe el, de ce nu?

Sau, pentru a te relaxa si a-ti stimula dorinta sexuala chiar si in conditii de stres, poti lua cateva suplimente naturale, bazate pe ingrediente extrase din plante precum cafeina sau guarana, ultima fiind recunoscuta pentru efectul sau energizant. Mai nou, a aparut si in Romania suplimentul Entran Duo, pe care il puteti lua atat tu, cat si el, avand extracte de guarana si planta maca, un stimulent sexual puternic. Toate aceste substante sunt esentiale pentru viata voastra intima:

Maca este o planta originara din Anzii Peruvieni si este folosita de peste 2000 ani pentru cresterea vitalitatii, nivelului de energie, cresterea capacitatii de efort fizic si de adaptare, in special la mediu stresant. De asemenea este bine cunoscuta si utilizata pentru stimularea functiei sistemului reproductiv, atat la barbati cat si la femei.

Guarana este intrebuintata pe scara larga in America de Sud, in special Brazilia pentru efectele pozitive pe care le exercita asupra starii generale: imbunatatirea energiei si a bunei dispozitii, a memoriei si a vitezei de executie.

Vitaminele C si E au roluri multiple in organism: antioxidante, antiinflamatorii, protectori ai vaselor de sange, mentinerea functionalitatii si regenerare tisulara

Erotismul in stare pura nu se afla chiar la indemana tuturor si iti trebuie ceva experienta si indemanare, in special in arta relaxarii, dar si a flirtului, tachinarii, seductiei, jocului si pasiunii pentru a-ti pune in practica fanteziile. Se spune ca orice este permis in pat, atata vreme cat ambii parteneri isi doresc acel lucru. Deci cel mai indicat lucru pe care il poti face pentru sexualitatea ta este sa vorbesti cu iubitul despre ceea ce-ti doresti cu adevarat, despre cum iti place sa fii mangaiata, unde iti place sa fii atinsa – asta daca nu si-a dat seama pana acum.

Este un lucru bine stiut ca barbatii sunt mai dezinhibati decat femeile si ca, pentru ei, placerea este pe primul loc atunci cand fac sex. De ce nu ar fi la fel si pentru tine? Invata sa te descoperi, exploreaza-ti gusturile sexuale, indeplineste-ti fanteziile si lasa la o parte tabuurile! Iti vei descoperi, cu aceasta ocazie, latura ta cea mai senzuala, fara pudoare si inhibitii nefondate si, sincer … crezi ca ai ceva de pierdut? Nu, ai numai de castigat!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.