Setari Cookie-uri

Top 10 idei stupide de sex ca-n filme

Am o mare problema cu filmele. Incepand de la partea cu gloantele care ocolesc ditamai namila de baiat bun, continuand cu arhi-utilizata legenda a Cenusaresei plus variatiuni pe aceeasi tema si pana la scenele de sex (filmate din unghiurile potrivite si cu pauzele de rigoare dintre scene, plus cele 20j de minute de pubilictate preorgasmica) te fac sa te simti mic si negru si sa ai impresia ca viata ta sexuala este dezastruasa.

Locul 6: Sex si/sau sarut subacvatic


Inteleg un pup pe sub apa, urmat de o gura sanatoasa de aer. In mod cert tragi si o dusca de apa cand saruti nebunul de langa tine, dar hai, fie, de amorul artei merita incercat. Dar pentru Dumnezeu (care apropos, nu ne-a lasat amfibii pe pamant), cum sa te … faci dragoste… subacvatic?

Locul 5: Poti sa faci sex oriunde, nu o sa fii prins!

Hai serios?! Pai pe voi va ocoleste si glontul mai baieti, daramite garda?! E drept, la sectie nu prea ajungem, dar daca stam sa facem calculele, iar iese pretul prea mare pe partida!

Locul 4: Hai in ploaie, hai in fan!

Mi-a fost greu sa gasesc o scena anume prea trasa de par din Match Point. A nu fi inteleasa gresit: filmul e grozav, insa majoritatea scenelor sunt bolnave. Iata deci ca voi combina punctul “sex oriunde” cu punctul “sex incomod”.

Daca ar fi sa aleg locul in care sa fac sex – si sa nu fie pat – probabil ca as opta pentru canapea. Pentru ca… sincer! nisipul, granele, namolul s.a.m.d. intra in fund! Sau in cel mai bun caz, ti-l gadila doar. Cei care nu au incercat si vor sustine ca-s nebuna, sa testeze macar sexul pe masa sau pe covor si apoi sa vina cu spatele raschetat si cu capul plecat sa recunoasca ceea ce era evident din primul moment: fiecare actiune isi are locul ei, inclusiv sexul!

Locul 3: Boli, boli, boli!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.