Setari Cookie-uri

Top 10 idei stupide de sex ca-n filme

Am o mare problema cu filmele. Incepand de la partea cu gloantele care ocolesc ditamai namila de baiat bun, continuand cu arhi-utilizata legenda a Cenusaresei plus variatiuni pe aceeasi tema si pana la scenele de sex (filmate din unghiurile potrivite si cu pauzele de rigoare dintre scene, plus cele 20j de minute de pubilictate preorgasmica) te fac sa te simti mic si negru si sa ai impresia ca viata ta sexuala este dezastruasa.

Daca m-as uita la intreg filmul “Tie Me Up! Tie Me Down!” as intra intr-o criza acuta de ipohondrie. Nu va dau clipul, ca mie mi s-a cam intors stomacul pe dos, va povestesc doar ca fata asta a considerat ca e romantic sa-i sarute ranile iubitului. O varianta putin mai bolnava la clasicul “stors de cosuri reciproc”.

E drept ca ranitul cu pricina este Antonio Banderas caruia i-as cam stoarce o data, de doua ori cosurile, iar bubele erau capatate dupa ce musculosul izbise de pereti cativa baieti rai… Pacat ca unde-s muschi, neuronul slabeste, fiindca daca era baiat destept incasa si-o lovitura intre picioare si capata bonus un sex oral de la iubita cu saliva curativa!

Locul 2: Nu vrei sex? Na bataie!

Si eu care credeam ca bataia rupta din Rai e brand romanesc. Dar nici americanii nu-si fac natia de ras. Iata in filmul A History of Violence cum muierea fara chef de zbenguiala mananca o portie sanatoasa de bataie si vreo doua izbituri de pereti, iar apoi brusc, ii vine cheful. Dragi barbati, va rog, nu incercati asa ceva acasa, s-ar putea sa va alegeti cu dosar penal!

Locul 1: Si Oscarul merge la… Titanic

Oamenii astia au murit inghetati in apa. Paradoxal, nu le-a fost frig sa se dezbrace pentru sex. Acum, recunosc, si eu ma mai incing in timpul actiunii, dar la mine in casa nu sunt gradele cu minus. Ok, trecem si peste partea cu pielea de gaina. Se inghesuie in trasurica aia (eu una n-am reusit nici sex in masina, daramite intr-o masinuta de pe un vapor) si o aburesc in asa hal incat inclusiv dupa ce deschid geamurile si fug ramane manuta ei imprimata in aburi. Acum, eu nu prea am inteles fizica, dar cred ca abureala aia de pe geamuri nu s-ar mai vedea odata ce ar intra in contact cu aerul rece de afara.

Sa va iubiti (dar nu chiar ca-n filme)!

Un articol de Noemi

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.