Setari Cookie-uri

Secretul viselor implinite

De multe ori, secretul viselor implinite se ascunde sub o multime de incercari dificile ale vietii, refuzuri si gustul amar al infrangerii. Insa, daca reusesti sa crezi si sa lupti in continuare pentru visele tale, vei reveni pe calea cea buna, asa cum ne scrie Alexandra Ivan.

I-am scris…

Se poate sa fie zi, se poate sa fie noapte... - e destul de putin probabil sa ma insel. Acum vreo 4 ani (stiu, e mult de atunci, tu s-ar putea sa nu-ti mai aduci aminte de mine!) ne-am intalnit in Club A intr-o seara si am dansat pe melodia asta de la Vama Veche. Azi am dat din intamplare peste profilul tau de Hi5 si m-am gandit sa-ti scriu, poate bem un frappe vreodata.

Ne-am intalnit cateva zile mai tarziu, la Eroilor, la florarii. Sa nu-i sar in brate si sa-l sarut mi s-a parut cel mai mare efort de vointa din viata mea. Ne-am cuibarit nelinistile in ceainaria din Cotroceni, mainile mele mici s-au potrivit intr-ale lui, buzele noastre s-au regasit in semiintuneric.

Magia era acolo, ca si cum anii n-ar fi trecut peste noi. In bratele lui sunt aceeasi copila care nu se teme sa viseze, orice ar fi. Ne-am reintalnit dupa patru ani, ca sa impartim muzica, sa ne aducem idealurile pe pamant. Acum, fiecare zi e o minune. Compunem, avem concerte, prindem zorile prin studiouri, traim hranindu-ne cu dragoste si muzica.

M-a cerut in casatorie in direct la radio, dupa o vacanta de vis in Franta. Tocmai terminasem de cantat si, cand l-am auzit soptind “Alexandra Ivan, vrei sa fii sotia mea?”, am simtit ca toate dezamagirile, toate lacrimile, toti anii irositi fara iubire au meritat. Pentru clipa aceea, pentru clipa cand ii voi spune DA si-n fata altarului, pentru toate clipele minunate care ne asteapta.

Un articol scris de Alexandra Ivan
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.