Setari Cookie-uri

Top 5 Mituri in Dragoste

Din dorinta de a iubi si de a fi iubite, la randul nostru, ajungem sa cream adevarate povesti fabuloase in jurul unor fapte mai mult decat graitoare. Daca tipul care ne bantuie noptile de cateva saptamani nu ne suna, ne imaginam ca este un romantic si un timid incurabil, ce asteapta doar sa-si ia inima in dinti si apoi sa ne copleseasca cu dovezi de iubire si cuvinte pline de afectiune. Iubirea este un adevarat labirint mitic, asa ca haideti sa descifram impreuna cele mai cunoscute "povesti" !

Adevarul : Cunosc femei care si-au refacut viata intr-un mod foarte frumos dupa 20 de ani de casatorie si un divort dificil, in care fostii soti s-au improscat cu noroi si si-au imputat reciproc cele mai josnice fapte. Fie ca iti vine sau nu sa crezi, instinctul de conservare al fiintei umane este mai puternic decat o despartire. Vei vedea, dupa multe batiste infundate sub perna si o defulare nervoasa serioasa, vei reusi imposibilul – sa treci peste aceasta despartire si, intr-un final, sa-l uiti.

3. Daca mama lui nu ma place, relatia noastra nu are nicio sansa.


Aveti o relatie minunata, pana in momentul in care trebuie sa ii cunosti mama si – surpriza ! Intre voi, doua femei ce iubesc in moduri diferite acelasi barbat, se naste o antipatie imposibil de ignorat. Cu toate ca, de fata cu el, toata lumea incearca sa pastreze aparentele, ea jucand rolul mamei ideale, iar tu pe al norei vesnic surazatoare, realitatea este simpla : pur si simplu nu va inghititi, iar tu te temi ca acest lucru iti pune sub semnul intrebarii relatia cu iubitul tau.

Adevarul : Daca el este suficient de puternic si de matur din punct de vedere emotional, va intelege ca nu se poate tine o viata intreaga de fusta mamei si ca, mai devreme sau mai tarziu, cu sau fara voia ei, va trebui sa-si ia zborul. Daca se desparte de tine pe motiv ca "mama nu era de acord cu relatia noastra", fii sigura ca e doar un pretext – sau el e un mare fatalau si nu te merita, oricum !

2. Minciuna ne va salva relatia.

Tu te prefaci ca nu vezi sau ca nu-ti pasa, el se preface ca totul merge de minune, va prefaceti impreuna ca va iubiti si sunteti fericiti – dar realitatea arata cu totul si cu totul altfel. Alegi sa iti inchipui ca aveti o relatie frumoasa si ca el te iubeste, sa ii ignori parfumul de femeie de pe camasa, mesajele primite pe telefon in toiul noptii, orele suplimentare din ce in ce mai dese. Daca va leaga ani buni de relatie si, poate, unul sau doi copii, lucrurile se complica si mai tare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.