Setari Cookie-uri

Top 5 Mituri in Dragoste

Din dorinta de a iubi si de a fi iubite, la randul nostru, ajungem sa cream adevarate povesti fabuloase in jurul unor fapte mai mult decat graitoare. Daca tipul care ne bantuie noptile de cateva saptamani nu ne suna, ne imaginam ca este un romantic si un timid incurabil, ce asteapta doar sa-si ia inima in dinti si apoi sa ne copleseasca cu dovezi de iubire si cuvinte pline de afectiune. Iubirea este un adevarat labirint mitic, asa ca haideti sa descifram impreuna cele mai cunoscute "povesti" !

Adevarul : Minciuna te poate ajuta sa treci un hop al relatiei, nicidecum sa o salvezi si sa o transformi intr-o adevarata poveste de dragoste cu happy-end ! Mintindu-l pe el si mintindu-te pe tine insati, nu vei fi fericita, ci doar iti vei irosi timpul pretios al vietii intrebandu-te cine este cealalta femeie cu care iti imparti barbatul. O viata traita in minciuna si negare duce la depresii severe, afectiuni cardiace si alte probleme de sanatate – oricat ar parea de greu, trebuie sa inveti sa fii sincera macar cu tine insati si sa te intrebi ce iti doresti, cu adevarat si ce alegere vei face, intr-un final.

1. In zilele noastre, nu mai exista dragoste adevarata.


Spre deosebire de alte secole, cand iubirea parea sa se intample o data in viata, iar casatoria era sacra, acum avem senzatia ca in jurul nostru nu mai exista decat violenta, divorturi si barbati care fie vor doar sex (eventual, cu orice femeie care le iese in cale), fie sunt brutali si nu dau doi bani pe fericirea partenerei.

Adevarul : In vremurile trecute, a vorbi despre sex, divorturi sau inselat era un tabu absolut. Existau si atunci barbati ce isi petreceau noptile in alte paturi decat cel conjugal, insa nimeni nu scria in reviste despre acest lucru – acum, avem doar mai mult acces la informatie. Iubirea adevarata a existat si va exista intotdeauna, depinzand doar de doua persoane sa o cladeasca intr-un mod durabil, care sa treaca testul, de cele mai multe ori dificil, al timpului.

Un articol de Raluca Mateescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.