Setari Cookie-uri

Marea batalie: Sex vs. Ciocolata

Sincer, fetelor, voi ce ati alege: o partida de sex mediocra cu un tip care nu prea stie ce face sau o portie zdravana de ciocolata fina, apetisanta, ce va gadila papilele gustative? Pentru ca raspunsul nu este tocmai usor de dat, marea batalie Sex versus Ciocolata este pe cale sa inceapa - scriem negru pe alb avantajele si dezavantajele, apoi tragem impreuna concluziile!

BTS

Bolile cu transmitere sexuala reprezinta marele dezavantaj al sexului – neprotejat, bineinteles. Daca ai avut o aventura pasionala de-o noapte si nu te-ai protejat, exista foarte multe sanse sa te fi pricopsit cu o BTS! Si iata primul motiv pentru care ciocolata castiga detasat in fata sexului!

Satisfactie emotionala

Satisfactia emotionala este foarte subiectiva atunci cand vorbim despre sex, pentru ca sunt oameni care fac sex din pura placere (fizica!), pe cand altii nu concep sa faca sex decat cu persoana iubita. Din articolul 237 de motive pentru a face sex, publicat de Garbo.ro, aflam ca afectiunea pe care o simte o femeie pentru un barbat se afla abia pe locul 4 in topul motivelor pentru care fac sex femeile. Ce se afla pe locul 1? “M-am simtit atrasa de cealalta persoana” In concluzie, sexul nu creeaza neaparat o apropiere emotionala intre doi oameni!

Chiar din contra, daca te trezesti in pat cu persoana nepotrivita, ai mai mult de pierdut decat de castigat din punct de vedere emotional! In plus, daca te indragostesti de tipul cu care nu ti-ai propus decat sa faci sex, se anunta o adevarata tornada emotionala la orizont…

Ciocolata, in schimb, pare inofensiva la prima vedere: rafinata si gustoasa, este mereu la indemana ta atunci cand simti nevoia de ceva intr-adevar bun. Problema apare in momentul in care devenim dependente de ciocolata si ajungem sa rontaim cateva patratele de fiecare data cand ne simtim stresate sau doar prost-dispuse. Majoritatea femeilor cedeaza in fata ciocolatei, renuntand la dieta sau la programul de alimentatie sanatoasa, pentru ca mai apoi sa ne simtim foarte vinovate, astfel incat, pe moment, ciocolata pare sa-ti ofere o anumita satisfactie, dar apoi apar sentimentele de vinovatie: “De ce am renuntat la dieta?”, “De ce n-am vointa?”, “Ma simt groaznic pentru ca, in loc sa mananc o singura patratica, am devorat o ciocolata intreaga!”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.