Setari Cookie-uri

Sunt prea tanara ca sa ma marit!

Povestea mea de dragoste cu Tavi incepe intr-un mod clasic: ne-am cunoscut in primul an de facultate, ne-am apropiat ca si colegi, apoi am inceput, usor, usor sa iesim impreuna si in afara orelor, pana cand ne-am indragostit pana peste urechi unul de celalalt. El a fost dintotdeauna genul de barbat care atrage atentia asupra lui si care are puterea de influenta persoanele de sex feminin din preajma lui. Pe de alta parte, eu am fost aproape opusul lui, pentru ca nu am fost niciodata nici foarte sociabila, si nici nu am avut un succes nebun la barbati, singura cucerire pe care am facut-o fiind un tip din liceu, care m-a parasit la doua saptamani dupa ce mi-am pierdut virginitatea cu el.

Daca tot am inceput sa scriu aceasta confesiune, trebuie sa va mai marturisesc ceva.

Acum cativa ani, am reusit sa obtin o bursa in strainatate, timp de trei luni. Am fost foarte incantata, mai ales ca aveam ocazia sa cunosc oameni noi, sa vorbesc mult intr-o limba straina si sa experimentez pe pielea mea stilul de viata dintr-o alta tara, mult mai civilizata decat a noastra. Fiind la o facultate cu profil tehnic, stiam ca aceasta experienta avea sa-mi prinda foarte bine si pe viitor, cand imi voi cauta un job. Pe scurt, eu si Tavi nu ne-am vazut timp de trei luni, dar vorbeam destul de des pe internet.

La intoarcere, cateva prietene “binevoitoare” m-au informat cum ca Tavi m-ar fi inselat cu una dintre fostele lui iubite, la care, intr-adevar, stiam ca a tinut foarte mult, dar pe vremea cand avea doar 16 ani. Spuneau ca o cunostinta comuna, care locuieste in acelasi bloc cu el, l-ar fi vazut de mai multe ori cu aceasta femeie, uneori plecand chiar dimineata de la el de acasa. Va spun sincer ca eu am o incredere oarba in Tavi, pentru ca mi-a castigat aceasta incredere in timp. Pur si simplu nu concep ca el ar fi in stare sa ma insele! Bineinteles ca l-am intrebat daca este adevarat ce mi-au spus prietenele mele, iar el a suras senin, spunandu-mi un “Nu” raspicat, ceea ce m-a linistit. Cel putin pentru moment.

De-a lungul timpului, acest zvon mi-a ramas totusi impregnat in memorie. Ma tot macina intrebarea: daca a fost adevarat? Daca Tavi al meu m-a inselat? Apoi incercam sa ma linistesc singura si sa nu ma mai gandesc la asemenea lucruri, mai ales ca, practic, nu cred ca aveam sau am vreun motiv sa ma indoiesc de el. Dar indoiala ramane, ascunsa bine, undeva intr-un locsor al mintii mele…

Ma mai gandesc la faptul ca, in afara de iubitul trecator, care m-a ranit in liceu, si Tavi, eu n-am mai avut alt prieten. Uneori, simt nevoia sa traiesc mai intens, sa ies din rutina intalnirilor aproape zilnice, conversatiilor parca pe aceeasi tema, a certurilor pe aceleasi subiecte marunte… Uneori, imi imaginez cum ar fi sa fiu singura, total libera, sa merg intr-un club si sa cunosc un alt tip, care sa-mi dea fluturasi in stomac, ca la inceputurile relatiei mele cu Tavi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.