Setari Cookie-uri

Intrebari penibile despre sex

Sex in grup, orgasm pe internet, marime si alte intrebari penibile sau cel putin incomode despre sex iata cateva dintre discutiile aprinse pe care le-am gasit pe Lumeaemica!

Click aici pentru a participa si tu la discutie!

Din cand in cand si mai ales cand schimba partenera, fiecare barbat se intreaba daca este suficient de dotat. Iata ce se intreaba motociclistu-8:

Fetelor, sincer: Marimea conteaza?!

Danny27 ii raspunde increzator: Eu zic ca, daca marimea nu conteaza, macar grosimea si unde nu-i grosime macar lungime sa fie…

Nora, o doamna cu experienta, raspunde: Motociclistule, nu ma face sa ma rusinez, n-as vrea sa spun multe… Parerea mea si nu numai este ca 13-15 cm e foarte bine! Crede-ma ca nu vorbesc prostii, dar da-mi voie ca la 50 de ani sa-mi permit sa am o parere realista… Asta nu e un motiv pentru care barbatii sa fie ingrijorati! Daca cineva isi permite sa jigneasca un barbat pe tema asta, crede-ma, nu stie ce vorbeste!

Geanyna crede ca: Din punctul meu de vedere, marimea nu conteaza, ci cum o foloseste. De ex., degeaba e mare daca nu atinge bine, poate fi mica si jucausa!

Miti79 se apara: Eu sunt sincer, nu am de ce sa spun altceva, nu stiu daca a stat cineva sa o masoare. Nu ma laud cu 22-23 cm, pot spune ca e mica, cum spune motociclistul - intre 13-15 cm, insa nu am avut "reclamatii" pana acum. Ma descurc foarte bine!

Roland
insa taie si spanzura prin raspunsul ei: Bineinteles ca marimea conteaza, cine sustine altceva se minte singura in primul rand... Cu o mica jucarie ce sa faci?! Sa te gadile pe buze?!

GuessWhoo ne invata si pe noi cum sta, de fapt, treaba cu marimea: Fiecare barbat are o anumita dimensiune si grosime a penisului, exact asa cum si femeile au caracteristicile lor proprii! Sa ai 13-15 cm… pai… poate ca e jucausa (spunem asa ca sa nu o jignim), dar probabilitatea ca acea femeie sa aiba orgasm e infima! De la 15-17 cm probabilitatea creste, dar asta nu inseamna ca daca se ajunge la 21 cm si tot asa inseamna ca e o sansa foarte mare. Nu! Aici depinde de cat de bine isi cunoaste barbatul respectiv partenera. Restul… vine de la sine!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.