Setari Cookie-uri

Intrebari penibile despre sex

Sex in grup, orgasm pe internet, marime si alte intrebari penibile sau cel putin incomode despre sex iata cateva dintre discutiile aprinse pe care le-am gasit pe Lumeaemica!

Click aici pentru a participa si tu la discutie!

Trecem la lucruri ceva mai serioase si citim pe nerasuflate raspunsurile la intrebarea pusa de Roland:

Ce credeti despre sexul in grup cu schimb de parteneri?

Care este parerea voastra cu privire la sexul in grup cu schimb de parteneri? Il gasiti interesant? Excitant? Sau poate este ceva respingator si greu de practicat...?! Astept pareri! Ma refer la schimb de parteneri, adica sa-ti dai sotia pe mana altuia si acela sa-si lase sotia pe mana ta sau daca nu sotie atunci prietena, dar sa fiti impreuna ca prieteni declarati.

Cumintik spune ca nu-i place deloc ideea: Eu nu sunt de acord, inseamna ca nu iti iubesti partenerul sau partenera!

Florentina respinge si ea sexul in grup cu schimb de parteneri: Nu sunt de acord sa imi impart sotul cu alta. Prefer sa imi pun in practica fanteziile sexuale doar cu el. Sexul in grup mi se pare lipsa de respect pt amandoi!

Arnar36 este, insa, mult mai experimentat si povesteste: Este misto. Am facut asta. Aveam prieteni de familie. Ne intalneam din cand in cand. Ne vedeam si cu alte ocazii. Dar aveam codul nostru cand era vorba de o invitatie de swing. Experiente foarte misto. Pentru unii barbate, mai nesiguri pe barbatia lor, probabil ca e mai greu sa vada ca si alt barbat poate sa o excite si sa o faca fericita pe sotia lui. Nu recomand oricui. Trebuie sa fie niste lucruri puse la punct inainte. Cei care nu sunt de acord.... sa se abtina! Am auzit toate argumentele pro si contra. Credeti ca puteti spune ceva nou? Am luat decizia in cunostinta de cauza. A fost decizia noastra, nu e ilegal. Poate ca daca era ilegal ma excita si mai tare, daca se poate asa ceva...

Click aici pentru a participa si tu la discutie!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.