Setari Cookie-uri

Intrebari

Ma intrebam zilele acestea daca as putea gasi undeva, prin cine stie ce mijloace, un manual care sa ma invete si pe mine regulile acestui joc foarte complicat numit dragoste. Marturisesc ca particip la acest joc deja de cativa ani, dar inca nu mi-a fost dat sa citesc regulamentul.

Dar banuiesc ca nici ei nu au citit cartea cu regulamentul jocului, pentru ca sunt sigura ca pe undeva pe acolo scrie ca trebuie sa dai si cu siguranta e specificata si cantitatea sanatoasa pe care poti s-o dai fara a ajunge sa fii tu cel prejudiciat. Cartea aia pe care eu o caut descrie regulile ce, odata respectate, te ajuta sa ajungi la un echilibru perfect intre rational si sentimental.

Deci poate sa existe un echilibru? Mi-a ramas ca ultima resursa internetul, dupa ce n-am gasit raspunsul in carti, desi am apelat la cei mai de marca scriitori ai literaturii universale. Mi s-a confirmat doar banuiala ca orice ai face si oricum ai face, pana la urma tot vei avea parte de caderi de la inaltimile ametitoare care ti-au permis sa atingi stelele, situatie care te invata minte sa nu mai tintesti atat de sus. Desigur ca odata ce nu mai tintesti atat de sus apare plictiseala si nici asa nu e bine. Deci ce-i de facut?

De fapt cred ca sunt in cautarea unor reguli care sa-mi arate cat trebuie sa simti din fiecare sentiment implicat in joc, doar in speranta ca odata stiute, acele reguli vor actiona in mod automat asupra mea, iar eu nu va mai trebui sa ma abtin de la a oferi prea mult sau de la a cere prea mult, ci mintea si sufletul meu vor gasi singure modalitatea de a lucra in armonie si vor crea acel echilibru perfect care, banuiesc, ar trebui sa ma faca fericita.

Daca cineva a gasit acest regulament pe undeva, il rog sau o rog sa ma anunte si pe mine.

Andrea
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.