Setari Cookie-uri

Parerea lui: Cele 3 tipuri de femei

Mama mi-a spus la un moment dat teoria ei interesanta despre ce tipuri de femei exista. Cu toate ca stiinta mamei in ceea ce priveste personalitatea se limiteaza la astrologie (fiecare a trebuit sa se multumeasca cu ce a gasit), de data asta trebuie sa recunosc ca modul ei de gandire simplist are o anumita valoare

Daca serviciile de companie a femeilor pentru barbati nu ar avea o reputatie atat de proasta in Romania, mi-a trecut prin minte chiar ideea de a deschide o afacere de inchiriere a prezentei unei femei foarte frumoase si foarte inteligente pentru barbati care participa la diferite evenimente si ar dori sa aiba parte de o prezenta marcanta alaturi. Asa as capitaliza de pe urma listei imense de femei foarte frumoase si inteligente pe care le cunosc.

Anyway… my suggestion would be… nu lasa niciodata o femeie sa-ti atarne de gat ca o piatra de moara impiedicandu-te direct sau indirect sa-ti indeplinesti misiunea pe care o ai in viata (adica acel simt suprem ca traiesti pentru ceva mai presus de si dincolo de tine si ca prin ce realizezi pe pamant contribui la o cauza mai nobila)! Pentru cei care nu au procesat ultima fraza la partea cu misiunea, am un request: stop reading this blog, it might damage your neuronal level!

Pentru toti ceilalti, am trailerul filmului declarat de britanici (BAFTA) cel mai bun al anului trecut (de asemenea, castigator pentru cel mai bun regizor, scenariu, actor principal). Vizionare placuta (la trailer si mai ales la film)!



PS: And do yourself a service… Watch it with a partner-woman which you love… like I did!

Sursa: blogul Din dragoste pentru D.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.