Setari Cookie-uri

Dupa tot ce s-a intamplat, inca il iubesc

Cred ca fiecare dintre noi are o poveste de dragoste si nu cred ca este cineva care nu a trecut vreodata prin asa ceva. Eu am trecut prin mult mai multe lucruri decat ar fi trebuit pentru varsta mea. Uneori chiar am impresia ca sunt o femeie foarte matura, de 40 de ani, pe cand eu am numai 22.

Intr-o seara ne-am dus cu prietenii lui intr-o cafenea din oras si mie mi s-a facut foarte rau. Efectiv ameteam, eram amortita, chiar nu mai stiu in ce stadiu am fost si l-am rugat sa ma duca acasa. El m-a bagat in taxi si i-a zis taximetristului unde sa ma duca si a plecat cu prietenii lui. Sincer, eu atat tin minte: ca am urcat in taxi si dupa aceea nimic. In seara aceea am lesinat in taxi si taximetristul m-a dus la spital. Eu m-am trezit la spital dezbracata pana la brau si cu ceva gel pe piept. Doctorul m-a intrebat daca stiu cine sunt, daca stiu unde sunt, dar eu stiam perfect tot...stiam cum ma numesc si m-am uitat in jur si am presupus ca sunt la spital. Atunci mi-a zis doctorul ca am avut un stop cardiac si am fost resuscitata. Parintii mei nu erau acasa, asa ca eram singura, iar iubitul meu nu raspundea la telefon, in schimb taximetristul a stat cu mine aproape toata noaptea. Dimineata m-am dus acasa singura si, stand in pat, m-au luat din nou ametelile si l-am sunat pe iubitul meu sa vina sa stea cu mine si, in cazul in care se intampla ceva, sa sune la salvare. Stiind ce s-a intamplat cu o noapte inainte, el nu am venit si a zis ca joaca carti cu prietenii. L-am iertat, nu aveam cum altfel sa fac, pentru ca il iubeam enorm.

A inceput sa iasa cu baietii, auzeam ca se saruta cu alte fete, dar niciodata nu credeam nimic, pentru ca aveam incredere deplina in el.

Cand eram in clasa a 12-a, am ramas insarcinata. Situatia mea financiara imi permitea sa cresc un copil, stiam ca el ma iubeste, deci nu ma impiedica nimic sa tin copilul. Am zis ca ce va fi va fi. Cand a aflat, logic ca s-a impotrivit, intrucat el se credea mult prea tanar pentru aceasta responsabilitate. Din diferite motive de sanatate, eu fiind tot spasmofilitica, am pierdut copilul.

Trecusera deja 3 ani si jumatate de cand in relatia noastra incepusera certurile, toate problemele unei relatii, asa ca ne-am certat si ne-am despartit. El se indragostise de o tiganca din oras, care lucra ca ospatara la o terasa unde umbla el. Eu, din nou, eram insarcinata, dar nu puteam sa-i zic, pentru ca imi era frica ca spune ca il mint doar ca sa fie cu mine. Tiganca era virgina, cand am auzit ca a fost primul pentru ea, am simtit ca lumea mea se rupe in doua.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.